Mohla bych být být těhotná?
Dobrý den, 27.2. se nám s přítelem stala nehoda - praskl kondom. Do jedné hodiny jsem užila první postinor a druhý po 12ti hodinách. Špatně mi nebylo až posední asi 2 dny je mi dost zle, mám nafouklé břicho, pocity na zvracení a křeče v břichu. Může to být způsobeno postinorem nebo to může být těhotenství? Děkuju
Taky si myslím, že je na těhotenské příznaky moc brzy, i když...každá jsme jiná 🙂 Kolikátý den cyklu jsi byla nebo jsi dnes??
@beruska187 POSTINOR... měla jsem ho jen jednou, ale ještě si to pamatuju..
@luciferkaklaris v den styku jsem mela ovu 😖
@beruska187 No to ještě taky automaticky nemusíš otěhotnět (mně to trvalo 3 cykly, do ovu jsme se trefovali chtěně). Postinor jsem nikdy neužila, jednou jsem chtěla, ale jak to tu píšete, zřejmě mě odradily možné nežádoucí účinky (už je to x let, tak to moc nepamatuju). Držím pěsti, ať je brzy dobře!
Neni to spise v hlave?Stres a trochu silne prasky udelaji v tele peknej maglajs..pocky par dni a uvidis..taky se nam to kdysi stalo a v poradku..

Já myslím, že to bude Postinorem.....na těhotenské příznaky je brzy. Mě Postinor rozházel menstruaci. Dostala jsem to o dva týdny dříve, ale to je už 15 let, kdy jsem Postinor použila 🙂