icon

Mohla bych být těhotná?

anonym1984
6. pro 2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat asi před 4 měsíci jsem samovolně potratila. Teď jsme měli s přítele nechráněný styk, ale MS jsem dostala, ale byla o hodně kratší a slabší než normálně a teď na sobě pozotuji některé příznaky( bolest hlavy, nevolnost, bolest v podbříšku, závratě) myslíte že bych mohla být těhotná?

domkour
6. pro 2016

Tak si kup těhotenský test, nic jednoduššího není ...

luj89
6. pro 2016

@anonym1984 To je spíš otázka na nějakou věštkyni... To my opravdu vědět nemůžeme a kdokoliv si tady něco tipne, vyjde to nastejno jako když si hodíš korunou... Proč si neuděláš těho. test?

lutu11
6. pro 2016

Tehotna nejsi.

olga_
6. pro 2016

Těhotná jsi 😅

anonym1984
autor
6. pro 2016

Zítra si ho udělám ať mám jistotu

lenca_lenca
8. pro 2016

Ahoj, po přečtení plno diskuzí mi to stejně nedá se zeptat na názor i ostatních. Nevím, jestli bych mohla být těhotná nebo ne, i když tedy vím, že na test bude muset dojít.
26.11. jsme měli s přítelem nechráněný sex a po 6 dnech ze mě vytryskl bílý výtok, popravdě tak, že jsem si musela jít převléct kalhotky. Od té doby nic. Následující dny jsem byla taková unavená, malátná a tak nějak od neděle mě začaly bolet prsa, která bolí den ode dne víc a mám je i takové jiné, přijdou mi větší a takové oteklé a začínájí svědit. Dotoho mám 3 den pocit na zvracení (a tak 1-2x během dne je ten pocit hodně silný, že čekám co se stane, ale rozdýchám to), zimnice, studené ruce, cítím únavu, v pondělí jsem měla celý den průjem, ale od té doby je to spíš naopak, dneska mám i takový divný pocit v puse sucho a více slin.
Před 12dny mi skončila menstruace, tak mi přijde divné, abych to opět dostala a před měsícem mi doktor předepsal utrogestan na srovnání menstruace, měla jsem teprve první dávku a od včera vlastně beru další.

Budu ráda, když mi někdo napíše co si o tom myslí. Moc děkuju a přeju všem hezký den 🙂

domkour
8. pro 2016

Opravdu není nic jednoduššího, než si koupit test.. stojí cca kolem 40Kč a jsou i 2ks v balení.. Takové rozepisování ti stejně odpověď nedá, nikdo tady není věštec...

olga_
8. pro 2016

Já bych tento typ otázek snad už asi blokovala 😨

lenca_lenca
8. pro 2016

Vím, že test musím koupit a i vím kolik stojí.
A omlouvám se, že jsem se zeptala na názor zkušenějších a těch co si to už prožily. Děkuju

olga_
8. pro 2016

@lenca_lenca Ono se na to ale fakt nedá odpovědět 🙏 Lovení duchů to je už jiná. To člověka občas i baví, je to vzrůšo, ale toto opravdu né.

lenca_lenca
8. pro 2016

@olga_ ja vím, že nedá. Ale zeptat se zkouší každý no...

andysek2512
8. pro 2016

@lenca_lenca já myslím ze tohle co vše popisujes muzes mit i od utrogestanu, zavadis si go nebo polykas? Ja totiž když polykala byli mi po něm blbě. Kazdipadne jinak zkus test🙂

lenca_lenca
8. pro 2016

@andysek2512 děkuji. Utrogestan polykam, ale tohle vše mi začalo už pár dní předtím než jsem ho začala zas jíst

andysek2512
8. pro 2016

@lenca_lenca aha aha tak to tezko říct, mě bylo špatně po utrogestanu, měla jsem až do 30 tt těhotenství a pak jsem jen zaváděla právě. Tak určitě zkus test. Ptz nic jiného asi neporadime