Mohlo se povést? 3 dny zpožděná menstruace
Ahoj holky chci radu. 23.11 jsem to měla dostat a nic je to už 3 den dneska. Test jsem si ještě nedělala myslíte ,že se Nám konečně mohlo zadařit? 🙂 Děkuji
@jamborecka skus sa spytat v nejakych rozbehnutych diskusiach alebo cez svoj blog a nespamovat to tu....meskajuca MS = mozne tehotenstvo...viac ako my tu ti povie tehotensky test
Tak jsem si dělala včera odpo. test a nic jen jedna čárka :(
@jamborecka a vieš, že sa má testovať zasadne ranný moč?
Já vím,ale říkala jsem kdyby jsem byla tak se ukážou // třeba i z odpolední moči.. V pondělí což bude 7 dní od vynechání si ho udělám ráno a uvidíme 🙂
@bajana to není pravda, já sem testovala z odpolední moči týden před tím než sem měla dostat MS a vyskočila na mě krásně druhá čárka...ani u prvního ani tedka u druhého těhotensví sem netestovala ráno a čárka byla vždycky krásně silná
@jamborecka je jedno kdy testuješ, ráno je akorát nejsilnější tot vše 🙂 zkus třeba ještě za 2-3dny...držím pěsti 😉
Děkuju Jitusko 🙂 Zkusím a uvidím 🙂 Dám vědět
Holky tak asi nic než jsem dojela k doktorovi tak jsem to dostala.. Ale se zpožděním 7 dnů..
@jamborecka nevadííí příště se určitě povede 🙂

@jamborecka Takhle přes počítač a bez těhotenského testu soudím, že se to povést mohlo 😀