Mohou být mé příznaky známkou těhotenství?
Dobrý den, od neděle pociťuji křeče v podbřišku + bolest zad, je mi divně od žaludku, pocit jako kdyby na mě něco lezlo , "husí kůži" i když mi zima není. Cítím se prostě divně.Poslední menstruace skončila 29.10 a pohlavní styk byl 1.11, 6.11 a včera 😃 což můžeme vyloučit.
Jsem 3 měsíce po vysazení HA a mám dost nepravidelný cykly. První byl po 63 dnech a pak po 33 dnech.
Je tam nějaká šance že by se mohlo jednat o těhotenství? Menzes by měla být cca za 10 dní (když počítám cyklus ,28 dnů).
Budu ráda za jakýkoliv názor. Samozřejmě nejste vědmi a objasní to jen těhotenský test ale budu ráda za jakékoliv zkušenosti a názory.
Ne, spise jsi v dobe ovulace.
Jinak pokud bys mela mit tehotenske příznaky, tak by tehotensky test svitil. Ovulace byva 10-16 dni pred terminem menstruace - pak cca 6-7 dni trva uhnizdeni, pote se zacne produkovat hcg a teprve az potom mohou byt tehu priznaky.
Takze bych na to asi vlitla 🍀
@misha31 jenže jak jsem psala mám nepravidelný cyklus takže ovulace nemusí být 10-14 dní před. Test jsem si ještě nezkoušela. Dám tomu ještě čas 😊 jinak děkuji za názor
@misha31 jenže jak jsem psala mám nepravidelný cyklus takže ovulace nemusí být 10-14 dní před. Test jsem si ještě nezkoušela. Dám tomu ještě čas 😊 jinak děkuji za názor
@ratatouli i v nepravidelnych cyklech je ovulace vzdy 10-16 dni pred ms. Tot jen pro upresneni. Prispevek o tehotenskych nevolnostech jsi psala uz pred 2 dny a to jeste s rozdilnym datem sexu 😵💫
Jsi nejspise presvedcena o tom, ze jsi tehotna, tak proste pocurej test. To byvame ostatne presvedceny skoro vsechny snazilky kazdy mesic.
@ratatouli i v nepravidelnych cyklech je ovulace vzdy 10-16 dni pred ms. Tot jen pro upresneni. Prispevek o tehotenskych nevolnostech jsi psala uz pred 2 dny a to jeste s rozdilnym datem sexu 😵💫
Jsi nejspise presvedcena o tom, ze jsi tehotna, tak proste pocurej test. To byvame ostatne presvedceny skoro vsechny snazilky kazdy mesic.
@misha31 ano spletla jsem si 6 a 8. 11 😃 nejsem přesvědčena, že v tom jsem. Jen nejsem zvyklá na tyhle příznaky mého těla. A ovulace v nepravidelných cyklech může být kdykoliv. 😊 Ne jenom takhle pozdě.
@misha31 samozřejmě jestli to ovulace je tak jen dobře 😊 uvidíme na menstruaci kdy se objeví nebo třeba taky neobjeví 😊 ale i přesto děkuji
Nemyslím si. Časově to nesedí a pokud by se jednalo o těhotenské příznaky, test by byl potitivní
Takhle brzy nemůžeš mít těhotenské příznaky.
Takhle brzy nemůžeš mít těhotenské příznaky.
@anonym_8ec6cf myslela jsem spíše zahnizdovani než těhotenské příznaky.
Po vysazení antikoncepce jsem mela priznaky tehu skoro cely rok hned po skonceni MS,az do dalsi MS, a stejne se telo uplne nesrovnalo, nakonec jsem mela stridave cykly 44 a 48 nebo tak nejak,ted uz přesně nevim,ale fakt dloouhy, MS silena, bolestivá, miliarda příznaků pred MS a i v dobe ovulace,ale jsem dost tabulkarka a chci vse hned🤣
Takze ti rozumim, polid chces otěhotnět...ale logicky,par dni po MS je mala pravděpodobnost otehotneni,zkus si klidne koupit ovu testy,udelej si je par dni po sobe, at aspon tusis kdy by to mohlo byt (carka musi byt aspon stejne silna nebo silnější nez kontrolni)

Ne, spise jsi v dobe ovulace.
Jinak pokud bys mela mit tehotenske příznaky, tak by tehotensky test svitil. Ovulace byva 10-16 dni pred terminem menstruace - pak cca 6-7 dni trva uhnizdeni, pote se zacne produkovat hcg a teprve az potom mohou byt tehu priznaky.
Takze bych na to asi vlitla 🍀