icon

Mohou být výsledky těhotenských testů rozdílné?

lucijek
6. lis 2025

Já vím, že je toho tady spoustu, ale málokdy se dozvím, jak to nakonec dopadlo. Dělala sem si předevčírem mamatest s výsledkem lehce viditelného ducha, který se zbarvil hned po namočení. Druhý den ráno jsem si ho dělala znova a čárka byla silnější o něco, ale dr max byl negativní. Může třeba test dr max zaznamenat až později nebo se mam řídit tím negativním?

Mohou být výsledky těhotenských testů rozdílné?Mohou být výsledky těhotenských testů rozdílné?
lencaa11
6. lis 2025

@lucijek věřila bych testu dr.max ...

hennrietta
6. lis 2025

Mammatest má víc barviva. Zkus za několik dní testovat znovu testem Dr. Max a uvidíš.

barulina
6. lis 2025

@lucijek me manažerští nikdy ducha neudělal, pouze mi ukázal dvě krásná těhotenství

lucijek
autor
6. lis 2025
@barulina

@lucijek me manažerští nikdy ducha neudělal, pouze mi ukázal dvě krásná těhotenství

@barulina no jsem z toho jelen 🤭 my kdyz se snažili 3 roky o první, tak sem testovala opravdu často po nějaké době, co se nedařilo a nikdy jsem falešného ducha nebo rysku neviděla. A to jsem je zkoumala co to šlo.

drtatko4
6. lis 2025

Podle mě to bude pozitivní 🙂 Ale ze srandy bych další test koupila zase jiné značky 😀

lucijek
autor
6. lis 2025
@drtatko4

Podle mě to bude pozitivní 🙂 Ale ze srandy bych další test koupila zase jiné značky 😀

@drtatko4 tak niiic, další mama test a intime negativní. Ale teda ten druhý mi přišel uz celkem vybarveny, to nebyl takhle viditelný ani u prvního těhu. Tak už vím, kterou značku raději kupovat nebudu 🙏🏼😂

bereni
6. lis 2025

@lucijek Mohlo to byt biochemko. To je fama, ze mamatest dela falesne cary, ma jen hodne barviva, zachyti i slaby hormon. Jedna uživatelka to tady krasne v diskuzi vysvětlila jak je to s tou “falesnosti”. Ja na drmaxu vzdy nic (4 tehotenstvi) a na mamatestu vzdy duch, ktery pak silil.

lucijek
autor
6. lis 2025
@bereni

@lucijek Mohlo to byt biochemko. To je fama, ze mamatest dela falesne cary, ma jen hodne barviva, zachyti i slaby hormon. Jedna uživatelka to tady krasne v diskuzi vysvětlila jak je to s tou “falesnosti”. Ja na drmaxu vzdy nic (4 tehotenstvi) a na mamatestu vzdy duch, ktery pak silil.

@bereni no jako upřímně mě to lehce napadlo. Minulý cyklus jsem totiž mela sotva viditelného (jiná značka) a pak nic. Ale napadá mě to z důvodu, jelikož jsme po těch 3 letech docházeli do CARu, jeden cyklus ovitrelle a nic. Druhý cyklus už měli naše výsledky, vše v pořádku, jen mám nižší amh a hnali nás na umělé. No to jsme chtěli začít po novém roce a dali mi ještě na jeden cyklus ovitrelle s tím, že jsem začala brát gynprodyl a ono to klaplo 🤷🏻‍♀️ tak si ještě promluvím s moji dr, zda by mi udělala testy na progesteron, případně zkusila zopakovat stejný postup, ať nemusíme zase do CARu.

bereni
7. lis 2025
@lucijek

@bereni no jako upřímně mě to lehce napadlo. Minulý cyklus jsem totiž mela sotva viditelného (jiná značka) a pak nic. Ale napadá mě to z důvodu, jelikož jsme po těch 3 letech docházeli do CARu, jeden cyklus ovitrelle a nic. Druhý cyklus už měli naše výsledky, vše v pořádku, jen mám nižší amh a hnali nás na umělé. No to jsme chtěli začít po novém roce a dali mi ještě na jeden cyklus ovitrelle s tím, že jsem začala brát gynprodyl a ono to klaplo 🤷🏻‍♀️ tak si ještě promluvím s moji dr, zda by mi udělala testy na progesteron, případně zkusila zopakovat stejný postup, ať nemusíme zase do CARu.

@lucijek Myslim, ze ten ovitrelle muze udelat na testu borcus. Ja si to nepamatuju presne, prvni dceru nas taky hnali na IVF, pry 1% nadeje, ze pocneme prirozene a ejhle, tyden pree stimulaci jsem nasla fakt pidi ducha na testu, ale to bL snad tenkrat pepino ci co. A je z toho dcera😃😃😃. Ted cekam treti ditko a taky prirozene.

lucijek
autor
7. lis 2025
@bereni

@lucijek Myslim, ze ten ovitrelle muze udelat na testu borcus. Ja si to nepamatuju presne, prvni dceru nas taky hnali na IVF, pry 1% nadeje, ze pocneme prirozene a ejhle, tyden pree stimulaci jsem nasla fakt pidi ducha na testu, ale to bL snad tenkrat pepino ci co. A je z toho dcera😃😃😃. Ted cekam treti ditko a taky prirozene.

@bereni jo mně se nedržel v těle moc dlouho, takže sem věděla, že to bude těhotenství. No každopádně miňte včera zůstal jeden test, tak sem ho schválně zkusila hned ráno a zase čárka 😂 no hlavně mi objednáváme svatební cestu, takže kdyby to teď klaplo, tak by to vycházelo na pár týdnů před porodem a to by se mi opravdu nechtělo letět 🤭 naštěstí se z toho nestresuji jako u první, jen jsem sakra zvědavá. Navíc mě dneska složila nějaká chřipka 🙄

Fakt vám to takhle hezky vyšlo. Někdy to jsou opravdu krásné zázraky. 🫶🏼

ratatouli
11. lis 2025
@lencaa11

@lucijek věřila bych testu dr.max ...

@lencaa11 od určité doby se taky řídím jinou značkou než mamatest. Mamatesty ani nekupuji už.

lucijek
autor
11. lis 2025
@ratatouli

@lencaa11 od určité doby se taky řídím jinou značkou než mamatest. Mamatesty ani nekupuji už.

@ratatouli no měla sem duchy i na jiné značce, slabší než mamatest (ten jsem zkoušela dneska ráno, co jsem ještě měla od předtím a teda testovací vyběhla hned) no každopádně sem teď po utření měla takový kluzký hlen? nebo jak bych to popsala s celkem světlou krví, ale jen na utření. Takže už se asi rozjíždí. No ale teda že by biochemické? Mam to říct doktorce teď na preventivce? První nám opravdu trvalo skoro 3 roky a pomohly až hormony. Nebo muže to byt i něčím jiným?