Mohou ovulační testy naznačit těhotenství?
Jojo není to těhu test proč tak brzo to vše znám ale moje mamina vždy když byla těhotná a neměla u sebe zrovna těhu použila ovu a ukázal jí. Co tak vím a sleduji ovu už dávno proběhla a teď by měl být sněhově bílý a nebo jen slabý ale tohle je zvláštní. Samozřejmě počkám a koupím i těhu test ale nějaké zkušenosti ?

Muze ukazat, ale spolehlive to neni.
@anonym_autor může ukázat měl by bejt pozitivní tento ještě není lepší je zajít pro test
Mě to třeba ukázal, zkoušela jsem ze zvědavosti s těhotenským testem udělat i ovulační, protože mi zbyl navíc 🙂 ale ten na fotce je negativní, z toho nevyčteš nic.
Ano, u mě to fungovalo poměrně spolehlivě. Neplánované těhotenství (které nedopadlo) jsem odhalila právě díky ovulačnímu testu (myslela jsem si, že mám ovulaci, ale čárka byla EXTRÉMNĚ výrazná) a následující těhotenství mi cca 5 DPO začaly sílit ovulační testy. Za mě už test na fotce může těhotenství naznačovat.
U mě to také vždy fungovalo. Ovu testy sílily, když tt ještě neukázaly ani dušíka 🙂
Tak dnes takto dělaný cca v 15h je to možný že to mize být i ovu ? Jeste v noci kojím tak treba mám opožděnou nebo já nevím 🤣
@anonym_autor muže ale spíš zda nejste těhotná 🤔
@anonym_autor muže ale spíš zda nejste těhotná 🤔
@lencaa11 těhu test jsem si dnes zakoupila ale přišlo mi zbytečné si ho dělat odpo, takhle uvidipme ráno 🤣
@lencaa11 těhu test jsem si dnes zakoupila ale přišlo mi zbytečné si ho dělat odpo, takhle uvidipme ráno 🤣
@anonym_autor jak dopadl test?
@anonym_autor jak dopadl test?
@tehulinka91 sněhově bílý asi zřejmě ovulace 😀 inu i tak jsme raději pojistili 😀

@anonym_autor zkušenost osobní nemám, ale hodně jsem tu četla, že ovu test ukáže i těhotenství 👍🏼