Mohu být těhotná?
Ahoj holky, půl roku se snažíme o mimčo, po vysazení ha 3 měsíce pravidelná MS, potom rozestupy až 45 dní, nakonec vyvolani MS a teď mám chodit 3 měsíce pravidelně na vyvolávající injekce. 1.4 jsem byla na první a dodnes pořád nic, ráno jsem si dělala test, ale je tam jen slabá čárka, je mi blbě, hlavně v autě, ale to mi bylo i dva měsíce zpět a tehu jsem nebyla, ale ten test by už snad něco začít mohl ne? Zatím to nechci nikomu říkat, proto jsem se rozhodla svěřit vám 🙂 předem děkuji za názor 🙂 samozřejmě že na gyndu zajdu, ale teď je asi ještě brzo :/

@2013szabova ano je to tam moc gratuluji a přeji krásné těhulkování 💖
Tohle není jen slabá čárka, je to úplně jasně pozitivní test ;)
Souhlas s ostatními, krásně pozitivní test 🙂 Vyvolávačka neuškodí. Takový papírkový jsem měla zhruba 12 dní od oplodňujícího sexu. Přeji ať čárka sílí a držím palce k pohodovému těhotenství 🤰
To je sakra čára 😍🙂🙂 gratuluji
Tak tady není o čem polemizovat, krásně vidět 🙂 moc gratuluji 🍀
Jeeee tak to moc děkuji za pozitivní zprávu ♥️♥️♥️ už mám doma 5 letou holčičku, ale na ty začátky si moc nevzpomínám a tím že mi to teď tak pořád blblo, tak jsem taková nevěřící už v tom a nechci být zase zklamaná 😊 beru ještě inofolic jeden denně, tak snad se fazolka udrží 😊😊😊 manželovi bych to ráda řekla až mi to potvrdí lékař, ale nevím zda to vydržím 😁 jinak vám moc děkuji, zatím nechci ať to někdo vůbec ví 🙂
@2013szabova Je to tam 🙂 Také jsem měla takovou čárku a teď jsem 19tt, gratuluju 🙂
Tak jsem teď ještě volala sestřičce na gyndu jaká je situace a moc mě nepotěšila, test může být negativní a pokud se MS nedostaví, tak mám v pondělí přijít :/ no nic, asi jdu do lékárny ještě pro nějaký ten digitální a zítra to vyzkouším znovu 😁 ale aspoň tady jste takové pozitivní a já vám za to moc děkuji ❤️
Tohle je jasné pozitivní test, a manželovi bych to řekla hned, nejpozději v to pondělí. Přece ho neosidis o těch 14 dní radosti...
@kittyy17 asi ano, kdyby to náhodou nevyšlo, tak by jsme na to byli aspoň dva, ta sestra mě nějak znepokojila že to může být falešný test 😔
tohle enni falesnak, to uz je cara ! gratuluju
@2013szabova divná sestra! A hlavně tohle je úplně krásná čárka a vůbec žádný duch! Já už bych rada pogratulovala ❤️
@2013szabova sestra po telefonu těžko může něco vyhodnocovat. Čárka je slabší, to ano, ale rozhodně to není žádný duch ani ryska... a že jich mám za ten rok vykoukaných hromadu. 🙂 Byla bych úplně v klidu, tohle je prostě jasně pozitivní ;)
Dobrý den chtěla jsem se zeptat když se ukáže slabě druhá čárka na testu tak jsem těhotná?

Máš krásnou čárku.. Mě ty papírové nikdy nic neukázaly, jediný test který jsem pak dělala byl digitální clearblue, a ten mi těhotenství ukázal hned.. Takže si myslím, že tam nějakou fazolku máš 😊