icon

Mohu být těhotná?

rosetatto
23. dub 2019

Zdravím 🙂

Již dlouho sleduji Vaše diskuze a ráda bych se zeptala, zda má někdo podobnou zkušenost. Dnes mám již 11 den zpoždění, tt negativní, ovulacni testy i v tomto zpoždění pozitivní, o miminko se snažíme už rok a půl, na kontrole jsem byla 10.4. a vše v pořádku 🙂 je možné ze se jedna o pozdější těhotenství a test se ještě teprve prokáže 🙂 děkuji

rebekabebe
23. dub 2019

@rosetatto ahoj me duch se mi objevil 6 dnu po tom co jsem mela mit cyklus a byl to vážne jen malinkatej dusik... Proste se mi posunul ciklus takze mohl se posunout i tobe pokud nevis kdy presne byla ovulace 🙂 drzim ti palce

radullah
23. dub 2019

@rosetatto ahoj, 11 dní zpoždění už je dost tyjo, podle svých vlastních zkušeností bych možná typovala i nějakou hormonální nerovnováhu. Nicméně, já sama jsem měla v únoru pořád tmavé ovulační testy, ale bez zpoždění teda. Zjistila jsem, že je mám hodně tmavé, když jsem testovala s hodně koncentrovanou močí. Každopádně jsem k tomu měla i porůznu bolesti prsou a tak...no prostě nějaký bordel v hormonech asi. Brala jsem bylinky na srovnání a už se mi to pak nestalo.

rosetatto
autor
23. dub 2019

@radullah já to zas tolik nehrotim, protože po vysazeni HA jsem menstruaci měla hodně nepravidelnou, takže par dni sem tam už je pro mě teď výhra :D

market177
23. dub 2019

A co zkusit jinou znacku tehotenskeho testu? Treba by neco ukazal uz 🙂

leniczka23
23. dub 2019

Ovulace vis kdy byla?

veronikacv
24. dub 2019

Ahoj, já měla pozitivní testy až po více dvou týdnech zpoždění....možná bych ještě pár dní počkala. 🙂

rosetatto
autor
24. dub 2019

Ovulaci nemám vysledovanou, protože mi přijde, ze ovulační testy nejsou úplně přesné, ale děkuji za reakce 🙂 gynekoložka mi právě teď předepsala Clostilbegyt, tak vyčkávám MS abych mohla nasadit a zatím nic 😂🤷‍♀️