icon

Mohu být těhotná?

minnie79
29. kvě 2019

Dobrý den,
mohla bych být podle tohoto testu těhotná? Mám dnes 5. den zpoždění a na testu je slabounká čárka. Děkuji za odpovědi.

Mohu být těhotná?
jirikmaminka
29. kvě 2019

To uz je krasna carka a jsi urcite tehotna gratuluji

minnie79
autor
29. kvě 2019

Ještě je mi trosku divný, předevčírem jsem si dělala test a slabá čárka taky, včera jsem to zkoušela a žádná čárka a dneska se tam zase objevila. Proč na tom druhým žádný duch nebyl? Nevíte?
Ale jestli jsem vážně těhotná, tak jsem moc šťastná 😇

andrea2016
29. kvě 2019

@minnie79 Budes na uplnem zacatku a pokud ty testy nedelas vylozene z ranni moci, tak jsi mohla mit tu moc jen hodne naredenou a proto ten jeden test nezaznamenal hcg, asi ho tam byla v tu dobu zrovna moc mala hladinka.

minnie79
autor
29. kvě 2019

Tak vám moc děkuji za uklidnění 😇 trosku jsem se bála, že to může znamenat něco jiného než těhotenství 😊

riki96
29. kvě 2019

Ahoj holky. Prosim. Mám na vás dotaz. Jsem dnes 37dc. Menstruace mi mešká. Od pátku mě bolelo břicho ale ms nepřišla. V nedeli jsem zaspinila,v pondělí nic a včera také lehce. Intimka by mě stačila na všechny dny..jen taková hnědá šmouha na vložce. včera po zavedení prstu jsem měla lehce hnědý výtok a na prstu mi zůstaly dvě nitky krve. Víc nic. Předtím jsem měla téměř průhledný hlen s lehce bílým vzhledem ale spise byl průhledný. Dnes jsem si dělala test a nevím zdali je to náznak druhé či jen její ryska. Je vidět o trochu více než na fotce. Ms stále nikde. Včera v práci jsem měla návaly horka takže bez větráku sem nemohla existovat, polest podbřišku je už minimální.. včera a dnes jsem celý den hrozně unavena... Co myslíte?

terka80
29. kvě 2019

@minnie79 gratuluji jste tehotna

terka80
29. kvě 2019

@riki96 toto je negativni tt.zkuste dalsi za par dni

michaelahola1
29. kvě 2019

Ahoj. Ano či ne? Pouzila jsem tento tehotensky test (fotka) a ikdyz tam jsou dvě čárky tak nevím jestli si mám udělat a koupit ještě jeden nějaký jiný nebo mám počítat i s tímto

hanasedla
29. kvě 2019

vypada to ze jsi tehotna gratuluji 😉

terka80
29. kvě 2019

@michaelahola1 jste tehotna gratuluji

ve_run_ka
29. kvě 2019

Gratuluju

lucynda15
30. kvě 2019

Dobrý den, vím, že jsou zde asi starší ženy, ale potřebovala bych prosím poradit. Je mi 15 a začala jsem čerstvě brát antikoncepci, dneska (čtvrtek) to je 16. den, co ji beru a můj gynekolog mi řekl, že prvních 14 dnů nejsem chráněná. S mým klukem jsme měli dnes styk, ale já mám ovulaci. Bojím se jestli ta HA už "zabírá" nebo ne. Jestli to neni brzo mít styk. Děkuju za odpověď.