Mohu být těhotná?
Zdravim,
mam dotaz od 19.2. mam porad baz.teplotu pres 37 a bolest v podbrisku a bolest zaludku a 25.2.jsem dostala menzes a teplota se neustale drzi pres 37 i po menstruaci, test negativni.Mohu byt i presto tehotna ma nekdo takovou zkusenost? 8.3.jdu ke gynekol.
ja mela pri prvnim tehu menstruaci(a tim nemyslim spineni z uhnizdujiciho vajicka) a byla jsem tehotna. mne to napovedely prsa pac byli nafoukle a velke a to ja nikdy uz v dobe probihajici menstruace nemela. testy mi tehotenstvy prokazaly a nebyly to zadne slabe carky nebo duchove. bohuzel to tehotenstvi v 7 tydnu odeslo samovolnym potratem 😒 .
Já myslím že to vliv může mít, mám to tento měsíc podobně. Už tak vyšší teplota mi najednou výrazně stoupla den poté, co jsem dostala rýmu, ale s jistotou ti to řekne jenom doktorka
Děkuju uvidíme
Tak doktor rekl ze je to zanet delohy a mam napsane atb.Ale bolest v podbrisku trva i s atb.

Je divné, že máš negativní test, vypadá to na těhotenství. Ale může v tom být i něco jiného třeba nemoc. Nejsi nachlazená? A důležité je i porovnání s předchozí teplotou, měřila jsi celý cyklus? Může se stát, že 37 je u tebe normální teplota, a ne ta zvýšená.