Mohu být těhotná?
Dobry den, pred tremi tydny jsem mela svuj prvni pohlavni styk, byl chraneny kondomem, ale byl v dobe ovulace, od te doby se bojim, ze otehotnim, mam 5 dni zpozdeni menstruace a bojim se jeste vic navic mam kovovou chut coz je podle vseho priznak tehotenstvi. Mohu byt tehotna? Jak velka je pravdepodobnost, ze otehotnim pri svem poprve a jeste, kdyz byl chraneny?😫
Neplašila bych, pokud kondom nepraskl, pravděpodobnost je velmi malá. Když se člověk boji, vidí příznaky všude
@tereza871 udělej si pro klid duše test a kdyby ms stále nepřicházela,tak na gyndu. A jinak,palec nahoru,žes vydržela do 17. Dnes je to snad už výjimka 😉👍
Pokud kondom nepraskl a byl použit správné je těhotenství velmi nepravděpodobné , ale ne nemožné .... Nejspíš jen panikaříš. Test si určitě projistotu udělej hned jak to půjde 🙂
@amazonkajanik Udelam, dekuju
@tereza871 Ovulace se nedá určit dle kalendáře, ženské tělo není stroj. Dle kalendáře je to jen orientační, abys věděla, kdy máš ovulaci, musela by sis pravidelně měřit bazální teplotu. 😉
Vše již bylo řečeno výše, ale pro uklidnění.. když jsem začala sexuálně žít (s ochranou samozřejmě) tak jsem na první MS čekala trochu napjatě a ta mrcha měla tenkrát asi tři týdny zpoždění 🤦. Já na nervy, přítel na nervy.. a pak přítel na víkend odjel, já si dala dámskou jízdu s holkama, zapomněla na starosti.. a ráno jsem se už probudila menstruující (chvilka oslav, úklid nicmoc no 😁).. nicméně do dneška si myslím, že to bylo hlavně z těch nervů 🙃
@tereza871 Pak pozor na antibiotika a třezalkový čaj, snižují účinek antikoncepce.

Co tak zlusit test