Mohu být těhotná a menstruovat?

21nikola
22. led 2014

dobrý den chtela bych se optat mela jsem 7 dni opozdenou menzes,tak sem si delala asi 3 testy a pokazde tam byla slaboulinka druha carka je mozne abych byla tehotna a menstruovala dekuji za odpoved .

deenyska
22. led 2014

Ahoj. Nejsem v tom tak zběhlá, za svůj život jsem si dělala test jen třikrát, ale co vím odjinud, čárka by měla s pokračujícícm těhotenstvím sílit. Nevím jak konkrétně v tvém případě, ale k té otázce - vím o dvou maminkách, které v těhotenství prý normálně menstruovali, přičemž jedna až do porodu nevěděla, že je těhotná. Jinak pozitivní test může ukázat zkreslený výsledek v souvislosti s jiný ženským problémem, přečti si příbalový leták 😉

lucifereeek
22. led 2014

pokud je to jen takový duch, tak některé testy to tak prostě dělají - hlavně ty obyčejné, já od jisté doby používám jen mamatest a ten mi nikdy ducha neudělal pokud jsem nebyla těhotná. Doporučuji testovat ob den a pokud čárka sílí opravdu můžeš být těhotná, pokud máš neustále jen ducha, tak to těhu není.

lucie36
22. led 2014

no a co takhle pro klid duše zkusit krevní test? Nevím jak u vás, ale u nás v nemocnici ráno vezmou krev a odpoledne je výsledek. Stojí to sice, tuším, něco kolem dvou stovek, ale je to jistota.

leni84
22. led 2014

@21nikola Ahoj, pokud to je jen slaboučký duch, který cca každý druhý den nesílí, tak to těhotenství pravděpodobně není..Jak už psaly holky výše, některé testy duchy dělají a jedná se jen o rozpitou barvu..Mně se to tak taky jednou stalo..Čárka musí být růžová nebo fialová - může být světlejší nebo tmavší, ale musí být zbarvená - ne jen nějaký odlesk, který je vidět při naklonění nebo nasvícení..Nechci strašit, ale pokud jsi měla 7 dní zpožděnou MS a na testu byl skutečný duch, tak je i možnost, že jsi těhotná byla, ale těhotenství se neudrželo a oplodněné vajíčko odešlo se zpožděnou MS a test ještě zachytil zbytky MS. Bohužel i tohle se dost často stává..Zkus si pro klid duše udělat ještě jeden test a pokud bude negativní, tak to ber tak, že testy byly vadné a těhotná jsi nebyla..😉

21nikola
autor
24. led 2014

moc děkuji za vaše odpovědi dála jsem si po menstruaci nový test digitální a ten byl negativní ,od ted budu kupovat jen kvalitní testíky.Snažíme se o dítko asi 6 měsíců a ještě nic.U mě je to složitější jednou sem potratila pak mi dali laparaskopii a zjistili že na jednu stranu zhřejmě nemohu otěhotnět,a mám tam cystu 4mm .Tak snad se to brzy povede .

tehulinka91
6. říj 2021

@21nikola držím palce aby jsi byla zdravá a podařilo se ti otěhotnět, 🍀💖 a k tvé otázce, tak ano, můžeš být těhotná a menstruovat, v květnu 2021 jsem ještě MS měla a v červnu 2021 už jsem byla dva měsíce těhotná 😉 hlavně se tím nestresuj, ono to přijde 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru