Mohu být těhotná? Co si myslíte?
Eeh.. Ahoj. Jsem tu nova. Rada bych pozadala o radu.
Ja se asi pred tydnem podchladila. Mela jsem podrazdeny mocovy mechyr a mozna i cesty. Muzou se podchladit i vajecniky a zpozdit ms? Ja jsem asi 2 - 3 dny v kapackach brala antibiotika a ty to pry taky opozduji. Zadnou antikoncepci neberu. A asi 2 az 3 tydny zpet jsme s pritelem spali bez kondomu. Ale to jsme delali i pred tim jednou a mela jsem pravidelný ms jako predtim. Tehotensky test si mozna udelam.
Co myslite vy? Poradite mi?
Predem dekuji
Mrknu do kristalove koule...............aaaaa uz to vidim.........jdes do drogerie a koupis si tehotensky test! A tak je to spravne, ze......
@valeriespurna zkus nejdřív tohle..je to prej kapacita a určitě ti poradí 😎
https://www.kartarka-jolanda.cz/
@vrabcak0007 🤣
@vrabcak0007 Jolana by ti měla dat provizi, zajistila jsi ji právě slušné živobytí 😂
@terezz29 negativni a stale nic
@valeriespurna negativní=nejsi těhotná... Není co dodat....

@valeriespurna cely tvuj dotaz by mel byt postaveny obracene. Nejprve UDELEJ tehotensky test a pak v pripade negativity navstiv lekare, pripadne se ptej tady na zkusenosti ostatnich.
Hergot, zensky, ja z vas fakt nemuzu. To je takovy problem jit do drogerie ci lekarny koupit tam test a ten doma pocurat? Jak mame asi vedet, co ti je, kdyz nevime ani to nejzakladnejsi?