Mohu být těhotná? Co si o tom myslíte?

gutentag
20. srp 2019

Ahoj holky...měla jsem plodné dny od 4.8. do 10.8. nechráněný sex jsme s manželem měli od 2.8. do 9.8., ovulace pravděpodobně byla 9.8. V sobotu 17.8. jsem si koupila TT , cítila jsem se zvláštně, test byl negativní..druhý den jsem se na něj podívala a byla tam slabá druhá čárka, tudíž po limitu. Nedalo mi to počkala jeden den a 19.8. jsem si udělala další dva testy a opět slabší druhá čárka a to po limitu, byli slabší než u toho prvního testu. Další test dnes a nic. Co si o tom myslíte, můžu být těhotná? Menstruaci mám mít ted v pátek 23.8..Děkuji za jakékoliv odpovědi 🙂 Davám foto TT, ten dole je jako první dělaný.

terezsk
20. srp 2019

@gutentag ja si myslim ze tehotna jsi , pockej do ms a testuj znova , je brzo čárky sílí obvykle ob dva dny 👍taky záleží jestli jsou testy z jedné várky a nebo jsou jine šarže , mohou mit méně barviva

jironymou
20. srp 2019

@gutentag myslim, ze to tam mas.Drzim pesticky, jestli si to tak prejes 🙂

sudylichozrout
20. srp 2019

@gutentag pokud je ten ciste negativni test dnesni a ten nejsilnejsi je nejstarsi, tak tehotna nejspis nejsi. Respektive jsi byla, ale embryo bylo poskozene, tak se neuchytilo spravne a odejde s menstruaci. Rika se tomu biochemicke tehotenstvi. Tehotenstvi detekovane testem z moci/krve, ale nedetekovane lekarem.

gutentag
autor
20. srp 2019

@sudylichozrout ano je to tak jak píšeš, taky mě to napadlo zda nejde o biochemické těhotenství :( když čárky slábnou. Jsem šíleně nafouklá, břicho jak ve 4 měsíci, pořád něco jim a ráno je mi trochu nevolno. Ach ju :(

jituli84
20. srp 2019

Myslím, že těhotná ste 🙂 nejspolihlivější test za mne je clearblue, měla jsem ho i s ukazatelem týdnu. jasně řekne jestli ste nebo nejste, ale většinou když je tam duch, tak ta čárka časem tmavne, jak se zvyšuje HCG 🙂

xxx1991
20. srp 2019

Presne takto jsem to mela tento mesic ja. Carku, približne stejně silnou jako na tvem spodním testu, jsem objevila po limitu. Testy den ode dne slably. MS prišla asi o 3 dny pozdeji, bolestivejsi než normálne a odeslo to s ni.
Držím palce

vendelinka08
20. srp 2019

@gutentag pokud testy nrsili ale slabnpu..tak to nebude prosperujici tehu. Take se mi to stalo a MS prisla...bylo to biochemicke. Par dni do ms carka viditelna a den pred ms uz nic.

alusekf
21. srp 2019

Taky si myslím, že záleží, kdy testujete. Hladina HCG se během dne mění. Největší by měla být v první ranní moči...

nazka
21. srp 2019

@gutentag já ducha vidím. Pře MS je brzy testovat. Mně ještě v den vynechání test byl negativní. Ale vidím to dobře

gutentag
autor
21. srp 2019

@nazka myslis ducha na tom hornim testu?

nazka
21. srp 2019

@gutentag vidím na třech spodních 😁

oveckaluky
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru