Mohu být těhotná? Je to možné?
Zdravím vás,po 4 letech jsem se vrátila za váma na Modrého koníka.Mam krapek menší problémek,jelikoš se o dítě niní nesnažíme ale mam určité věci které popíšu níže nechápu co se děje.Před měsícem a pul jsem vysadila antidepresiva které sem brala jen krátce cca 2 týdny ,po vysazení týden na to mě začaly šíleně bolet prsa na dotek katastrofa a ani podprsenka nepomáhala bolely furt,zničeho nic a bez náznaku se mi dostavila 19 dnů po skončené menstruaci další menstruace která jak píšu byla po 19 dnech ale v tom stylu že ani náznak špnění ničeho ,prostě sem si čupla a semě to vystříklo.Trvala 5 dnůl a byla hodně silná,v te době prsa bolely jen malinko,dělala sem si ještě před ní těhu test a byla tam uplně skoro neviditelná čárka takovou jakou mám zde v albu když sem čekala Kubíčka.Neřešila sem to protože sem dostala menstruaci,na ginekologii sem volala že sem ji dostala předčasně a tam mi řekly že pokud bude trvat déle jak klasici jak jí mívám mam dorazit.Menstruace ale skončila po 5 dnech tak jak končí vždy.Měla sem týden pokoj a po týdnu zničeho nic opět menstruace která ale začala už špiněním a trvala 5 dnů opět jako klasická menzes,ale stím že ja hned v ten den šla na ginekologii jak sem jí dostala že jak to je možné když už sem jí měla no tak mě prohlídl a píchly mi injekci která měla menstruaci zastavit,ale menstruace trvala a byla ještě sylnější jak normálně a 3, dn menstruace ze mě vypadlo něco cca 10 cm velkého zničeho nic když sem seděla na gauči a v klidu vypadlo to i s proudem krve,bylo jí hodně,v ten den se menstruace pozvolna zastavovala a slábla.Bylo to ted v pátek kdy skončila,ted v pátek co bude mám jít opět na injekci a vyvolání ale jelikož sem menstruaci měla tak tam jdu dříve ,chtěla jsem už dneska ale nejisou tam a budou tam až ve středu,jelikož mě už 3 den opět bolí prsa a nevím co se dějej udělala sem si opět těhotenský test a je tam opět čárka slabounká.cca jako druhý test v albu u Kubíčka.Nechápu tedy jak je to možné a zda mužu či nemusím být těhotná,moc děkuji za odpovědi a zkušenosti a omlouvám se za chyby v pravopise Lucka
a nebyl to takový ten plodový váček? Já bych hned jela do nemocnice i s tím co ze mě vypadlo, mohla to být třeba nějaka sraženina, ale spíše asi zamlklé těhotenství, no myslím že doktor pozná že tam něco bylo

a nemohla jsi samovolně potratit a ten duch mohlo být ještě zbytkové hcg..? 😒