Mohu být těhotná po prasknutí kondomu?
Ahoj holky,chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná,dneska jsem měla po 3. V životě sex a praskl nám kondom,trvalo to tak 15-20 minut a jsme si jistí že jsme se ani jeden neudělali a hned jak to ucítil že praskl tak ho vytáhl,byl prasklý u boku a nic v něm nebylo ,on i já jsme ale i tak ve stresech a chci se taky zeptat proč praskl,říkal že jsem uzká a nevím jestli to je jenom tím nebo je to vadným kondomem (Durex).děkuju za případné odpovědi.
@alexahajna proč praskl ti nikdo neřekne jinak pro jistotou si kup prášek PO ...
Možná i špatně nasazený, u špičky by měla být trochu rezerva, ať se tak nenapíná.
@alexahajna praskl možná kvůli špatně zvolené velikosti, ale to by ho škrtilo i když to je možná důvod toho, proč nedosáhl vyvrcholení. Pokud je od přírody vyvinutý, tak běžně dostupné velikosti nebudou vyhovovat. Chce to koukat i na průměr a délku...
@amazonkajanik Ona není universální velikost?😮
@klokanka31 ne 🤣 běžně dostupné jsou průměr cca 53-56mm s tím, že jsou xxl jako že na délku. My potřebujeme min 63mm a ty jsou na objednání přes sex shopy
@amazonkajanik A proto se mi někdy zdálo že ho to škrtilo a měl to tak do půlky 😮 mě bylo divný že by jednou byl větší a někdy menší 🤣
@klokanka31 mno, ono je zažité, že by se měli přizpůsobit. Ale máme chlapy, kteří jsou od přírody obdařeni více a tam je to problém. My tohle řešili jen jednou a to po potratu, kdy mě chtěl přivést na jiné myšlenky a zároveň mě neohrozit na zdraví, ale i když jsem překonala stud a studovala balení od balení, nakonec jsem zjistila, že leda e-shop
@amazonkajanik Já mám ještě krabičku z šestinedělí tak to půjdu okouknout jestli tam píšou něco o velikosti
@klokanka31 musí být. Délka tolik ne, ale průměr. A běžně bývá těch 56mm
No známá otěhotněla přes antikoncepci a praskl jim kondom 😃 ale jestli jste se ON neudělal není se čeho bát ne? A kdyztak si v lékárně kup prášek PO 😉

@alexahajna Možný je všechno, kup si pilulku po