icon

Mohu být těhotná podle výsledků testování?

sishina
17. čer 2022

Ahoj,
mohu se vás zeptat na názor, co říkáte na výsledky tohoto testování? Já totiž vidím sílícího ducha.

Vím, že je ještě hrozně brzo, ale já už to nemohla vydržet a najednou lovím duchy.

Mohu být těhotná podle výsledků testování?
Strana
z2
ivetkafek18
19. čer 2022

Testy jsou pozitivni. Sila carky odpovida 8 a 9 dpo kdyz mas ovulaci uprostred cyklu, ja mela stejne a hezky videt jak sili. Gratuluji 🙂

sishina
autor
19. čer 2022

@renat23 Dobré ráno,
hlásím se a už nelovím, druhou čárku prostě už vidím! Dnes 11DPO.

Pořad cítím ale strach a nejistotu. MS má přijít ve čt nebo pá, tak chci zkusit ještě jiné testy, možná digital CB.

Nemůžu uvěřit, že by to šlo takhle lehce 🙏🏻❤️.

renat23
19. čer 2022

@sishina mam to stejne, ja mam porad strach z biochemka které jsem mela minuli měsíc. Jsem tady 11 DPO a ms by měla přijít až v sobotu, měla jsem ovulku o 2 dny dřív. Občas mě bolí břicho ja při MS a píchá me v něm ale nechci se na to upinat. Zkoušíme to 2 měsíc takze by to taky bylo nějak rychle. No preju hodne štěstí

sishina
autor
19. čer 2022

@renat23 a jestli se muzu zeptat, jak ti biochemko probíhalo? Taky ti takhle vycházely pozitivní testy? Tyhle čárky už mi u obou přijdou poměrně silné. Já zatím neměla ani špinění, holky mi psali, že podle sílící čárky je vajíčko už v děloze a uhnízdeno, když nám to takhle roste HCG se zvyšuje každým dnem.

Mně taky občas píchne v podbříšku a včera už me tlačilo ležet na bocích jakoby na pod kyčlí. A dnes ráno jsem měla na papíru hustý bílý výtok, prsa mi tíhnou.

Tak proste nechci ani připustit, ze by plod nakonec odešel :(.

renat23
19. čer 2022

@sishina biochemko, no to jsem testovala asi 12DPO a byl tam fakt slabí duch pak druhý den nic a pak další zase byl ale po úplném zaschnutí se ztratil, vybledl. Bylo mi taky blbe ale nepichalo me, měla jsem i nadační krvácení a pak i krvácení po sexu . No fakt budu doufat ze to tentokrát vyjde. Pořád chodím ty testy kontrolovat a carka tam pořád je a zda se mi i po úplném zaschnutí po několika hodinách že je trochu silnější než včera. Nikdy jsem tak brzy netestovala tak mam strach ze přijde MS . Prsa me zatím neboli. Před 3 měsíci jsem přestala kojit.

renat23
19. čer 2022

@sishina a MS mi přišla o 3 dny dřív

sishina
autor
19. čer 2022

@renat23 Děkuji za informace. Takže myslíš, že to píchání a citlivost podbříšku a kyčlí je v pořádku?

No nezbývá než držet palce a doufat! ❤️

renat23
19. čer 2022

@sishina ano je to v pořádku, při posledním 3 tehu me bolelo bricho snad až do konce a pichani k tomu patří protože se to vše roztahuje

renat23
19. čer 2022

@sishina a nevěřila sis třeba i teplotu normální ne bazální. Mívám normálně 36,3- 36,6 a ted mam porad 36,8 - 37,1 což při biochemku jsem nemela a při každém tehu jsem mela takhle zvýšenou

sishina
autor
19. čer 2022

@renat23 to jsem neměřila a aktuálně teda ani doma nemám teploměr 🤣🙈

ivetkafek18
19. čer 2022

Biochemko poznas tak, ze carka nesili. A nikdy neni az tak hezka 🙂 v den ms budes mit koleje. Tohle neni biochemko. Muzes tomu uverit. Jsi jedna z tech vybolenich ktrrym to proste lehko slo uzuvej si to 🙂

sishina
autor
19. čer 2022

@ivetkafek18 snad ano 🙏🏻 děkuji za podporu ☺️😍

sishina
autor
20. čer 2022

Dobré ráno, já testovala jako divá a je to tam! ☺️

ivetkafek18
20. čer 2022

@sishina vidis ja to rikala. Gratuluju 🙂

lencaa11
20. čer 2022

@sishina Krásný velká gratulace 💜🤰

katka_cou
20. čer 2022

@sishina gratuluji🍀❤️

sishina
autor
21. čer 2022

TAK HOLKY! Volala jsem doktorce a objednala mě už na 30.6. to už bych prý měla být na začátku 6 týdne a měla by mi tehotenstvi potvrdit i to, jestli je vse tak jak má být.

Dnes bych ale měla být (podle kalkulačky) 3+6 takže ve čtvrtém týdnu? Já se ještě v těch počtech ztrácím.

renat23
21. čer 2022

@sishina ahoj. Ano dneska jsi na konci 4 týdne 3+6. Až půjdeš k doktorce budeš 5+1 tedy 6 tyden.
Ja jsem dneska 3+3 a pokud MS nedorazí v pondělí budu volat dr a on si mě obedna až tak pak za 14 dni cca v 7 týdnu to uz pak byva srdíčko krásné vidět

sishina
autor
21. čer 2022

@renat23 díky za upřesnění 🙏🏻

ivetkafek18
22. čer 2022

@sishina dej pak vedet ze je vse v poradku 🙂

sishina
autor
23. čer 2022

Zatím je vše v pořádku, co vy holky?

Dnes jsem zase testovala, čárka mi přijde stejná, ale dostatečná.. Co myslíte? 😊

Jsem 15 DPO, dle kalkulačky 4+1 🙂

renat23
23. čer 2022

@sishina ahojky, ja testovala včera 14DPO a carka krásně poskocila. Takze se objednám k doktorovi někde asi na za 14 dni aby uz bylo vidět i srdíčko. Ja bych mela byt dneska 3+5tt. Testy máš hezké ted jen vydržet na kontrolu. Držím palečky ❤️🍀

sishina
autor
23. čer 2022

@renat23 no krása! Taky držím palce ☺️

katka_cou
23. čer 2022

@sishina @renat23 krása držím vám palce ať je vše ok🍀😊

sishina
autor
27. čer 2022

Holky, tak v pátek 24.6. 285 jednotek a dnes 27.6. už 825 jednotek ❤️👍🏻

Tak teď už vydržet do čtvrtka a doufat, že se uhnízdilo tam kde mělo 🙈

renat23
27. čer 2022

@sishina krásné zprávy, moc gratuluji ❤️ do čtvrtka uz je krátká doba. Ja jsem objednaná až na 11.7 to budou teprve nervy 😬😊

sishina
autor
30. čer 2022

První kontrola za mnou a všechno je v POŘÁDKU! ❤️

V děloze (né jinde) mám dutinku 5mm pani doktorka říkala, že budu tak 5+0 nebo 5+1. Zatím prý hovoříme o dobře se vyvýjejicím těhotenství, mám si s klidem odjet na dovolenou a další kontrola 11.7.

Ufff ulevilo se mi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

renat23
30. čer 2022

@sishina super moc gratuluju, takže jen tak dál a užij si dovču 🌞🌷

ivetkafek18
2. črc 2022

Blahopreji a uzivej si tehotenstvi 🙂

Strana
z2