Mohu být těhotná podle výsledků testování?
@sishina mam to stejne, ja mam porad strach z biochemka které jsem mela minuli měsíc. Jsem tady 11 DPO a ms by měla přijít až v sobotu, měla jsem ovulku o 2 dny dřív. Občas mě bolí břicho ja při MS a píchá me v něm ale nechci se na to upinat. Zkoušíme to 2 měsíc takze by to taky bylo nějak rychle. No preju hodne štěstí
@renat23 a jestli se muzu zeptat, jak ti biochemko probíhalo? Taky ti takhle vycházely pozitivní testy? Tyhle čárky už mi u obou přijdou poměrně silné. Já zatím neměla ani špinění, holky mi psali, že podle sílící čárky je vajíčko už v děloze a uhnízdeno, když nám to takhle roste HCG se zvyšuje každým dnem.
Mně taky občas píchne v podbříšku a včera už me tlačilo ležet na bocích jakoby na pod kyčlí. A dnes ráno jsem měla na papíru hustý bílý výtok, prsa mi tíhnou.
Tak proste nechci ani připustit, ze by plod nakonec odešel :(.
@sishina biochemko, no to jsem testovala asi 12DPO a byl tam fakt slabí duch pak druhý den nic a pak další zase byl ale po úplném zaschnutí se ztratil, vybledl. Bylo mi taky blbe ale nepichalo me, měla jsem i nadační krvácení a pak i krvácení po sexu . No fakt budu doufat ze to tentokrát vyjde. Pořád chodím ty testy kontrolovat a carka tam pořád je a zda se mi i po úplném zaschnutí po několika hodinách že je trochu silnější než včera. Nikdy jsem tak brzy netestovala tak mam strach ze přijde MS . Prsa me zatím neboli. Před 3 měsíci jsem přestala kojit.
Biochemko poznas tak, ze carka nesili. A nikdy neni az tak hezka 🙂 v den ms budes mit koleje. Tohle neni biochemko. Muzes tomu uverit. Jsi jedna z tech vybolenich ktrrym to proste lehko slo uzuvej si to 🙂
@ivetkafek18 snad ano 🙏🏻 děkuji za podporu ☺️😍
@sishina vidis ja to rikala. Gratuluju 🙂
TAK HOLKY! Volala jsem doktorce a objednala mě už na 30.6. to už bych prý měla být na začátku 6 týdne a měla by mi tehotenstvi potvrdit i to, jestli je vse tak jak má být.
Dnes bych ale měla být (podle kalkulačky) 3+6 takže ve čtvrtém týdnu? Já se ještě v těch počtech ztrácím.
@sishina dej pak vedet ze je vse v poradku 🙂
Holky, tak v pátek 24.6. 285 jednotek a dnes 27.6. už 825 jednotek ❤️👍🏻
Tak teď už vydržet do čtvrtka a doufat, že se uhnízdilo tam kde mělo 🙈
První kontrola za mnou a všechno je v POŘÁDKU! ❤️
V děloze (né jinde) mám dutinku 5mm pani doktorka říkala, že budu tak 5+0 nebo 5+1. Zatím prý hovoříme o dobře se vyvýjejicím těhotenství, mám si s klidem odjet na dovolenou a další kontrola 11.7.
Ufff ulevilo se mi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Blahopreji a uzivej si tehotenstvi 🙂

Testy jsou pozitivni. Sila carky odpovida 8 a 9 dpo kdyz mas ovulaci uprostred cyklu, ja mela stejne a hezky videt jak sili. Gratuluji 🙂