Mohu být těhotná při negativním ovulačním testu?
Ahojky maminky/snažilky, měla bych menší prosbičku/otázečku. Přikládam fotky ovu testů (14.1.,15.1. a poslední ze dneška).
Jen zmíním, že mám doma skoro 10ti měs. chlapečka (stále kojim) a první menstruaci jsem dostala 24.12.21, před tím jsem ještě špinila. S přítelem jsem měla sex, prý se do mě asi trochu udělal (žádná ochrana) když jsem to počítala vyšlo to na plodné dny, jenomže test negativní a ms má přijít za týden. Tak jsem si zkusila ovu test a zajimalo by mě, proč sílí? 3 dny po sexu mi bolel podbřišek a včera byla i menší bolest žaludku. Myslíte si, že je nějakà pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná? A že by se ovulace takhle zpozdila? Děkuji moc za všechny odpovědi.

@janickavelek01 Těhotná být můžeš, ale taky to může být ovulace, na tu bych si vsadila spíš. Jestli ti teprve naskakuje cyklus po porodu a stále kojíš, můžeš to mít posunuté, to je celkem běžné.
Jak dlouho máš od toho sexu? Na těhotenský test mohlo být brzy.
@janickavelek01 A to, zes mela plodne dny si vypocitala jak? Když si mela teprve prvni ms?
@jaja01k od sexu je to týden
@j.a.n.i je možné, že je to opravdu ovulace.
Našla jsem si kalkulačku, kam jsem zadala první den poslední ms, délka cyklu a vypočítalo mi to pravděpodobné plodné dny.
@janickavelek01 To je na test brzy. A na kalkulačku bych nespoléhala, když ještě ani nemáš pravidelný cyklus. Myslím si, že ten pozitivní ovulační test znamená ovulaci, ne těhotenství.
@janickavelek01 No, ale delku cyklu prece nemas, když si mela jednu ms.
@denavrbova1 Měla jsi nechráněný sex, mešká ti menstruace a máš pozitivní těhotenský test. Jsi těhotná 🙂
Je pravda, že na tak dlouhé zpoždění je ten test docela slabý, ale mohla být posunutá ovulace.
@denavrbova1 test je pozitivní Ms máš zpoždění udělala bych ještě test a uvidite ☘️
@madbetka takže ho mám považovat za positivní jo 😀 tak to děkuji 🤣
@lencaa11 třeba ještě dostanu MS ale spis se na to nespoleham 😂 jinak děkuji
@denavrbova1 přijde mi to tenké ta čárka
@katherine177 tenka přijde i me ale nevím jestli je pozitivni
@denavrbova1 měla jsem na jiném testu taky takovou tenkou ,a nebyla jsem.Nevím jak u Clearblue
@denavrbova1 tak jak to vypadá ? Sílí čárka nebo je test negativní ?
@katherine177 nedělala jsem další počkám do patka ale začínají mě pobolivat prsa ze stran

@janickavelek01 těhotná být můžeš, ale na na test je brzy, takže to vypadá spíše na tu ovulaci.