Mohu být těhotná? Zpožděná MS, neberu antikoncepci
Ahojte holky vím že tu těchto otázek je dost,ale každá to máme trochu jinak.Chtěla bych se vás zeptat zda máte zkušenosti.Mám 7 měsíční dceru.Nekojim od 3 měsíce neměla jsem mléko.Menstruace mi přišla druhý měsíc po porodu a od té doby pravidelně.Neberu antikocepci a jinou metodu chránění nemáme.Mám dnes 3 dny zpoždění.Dělala jsem si test ale byl negativní.Volala jsem k doktorovi a mám se dostavit za týden.Myslíte že mohu být těhotná? při prvním těhu mě boleli prsa ted nic tak nevím děkuji za odpovědi
@key25 I každé těhotenství je jiné,takže těhotná být můžeš asi bych počkala co doktor nebo zkusila udělat za pár dní test znova 😉
Holky děkuji dnes je to čtvrtý den test jsem si dělala ráno a negativní ani duch ☹ tak počkám asi jsem jen chtěla slyšet jestli jste nějaká náhodou nebyla v obdobné situaci.Nechráníme se ale dáváme si pozor víte jak to myslím 🙂přece jen jsme chtěli alespon půl roku počkat.Myslím si ale že těhu nejsem žádné příznaky bolest prsou jako u prvního dítěte nechutenství nic 😖 moc děkuji holky za váš moc hezký přístup k tak stupidní otázce 🙂

ako si spravne poznamenala, kazda to mame trochu inak....ALE ak si mala nechraneny sex, tak samozrejme mozes byt tehotna....co viac ti napisat? 😨