Mohu mít pozitivní test už po 5 dnech od početí?

sendy12
2. únor 2013

Mohu mít pozitivní test už po 5 dnech od početí, nebo jenom už blbnu a vidím nevídané?

dezyre
2. únor 2013

Myslím si, že ne 😉 Pokud máš pozitivní test, tak k početí pravděpodobně došlo dřív 😉 Já jsem měla teď pozitivní test (25-ti jednotkový) asi osmý nebo devátý den po ovulaci (dělala jsem si ovulační testy) a dle prvního ultrazvuku to vypadalo na dvojčátka. Při druhém ultrazvuku bylo už jen jedno miminko. (Píšu to proto, že vlastně při dvojčátkách je větší hladina HCG, takže i víc pozitivní test)

sarkad2856
3. únor 2013

Taky pozitivní test může ovlivnit několik faktoru.Mohla si otěhotnět i dříve,nebo bereš nějáké prášky nebo něco co mohlo ovlivnit test.Počkala bych a zkusila testnout ještě za pár dní 🙂 hodně štěstí at to výjde ;)

anushka111
3. únor 2013

Můžeš, já jsem měla pozitivní výsledek na testu právě po 5ti dnech od otěhotnění. Koupila jsem si ale ten nejcitlivější a ta čárka byla jen lehce světle růžová. Takže to potom dopotvrdily až druhé krevní testy (u prvních byla právě ta hladina tak malá, že nevěděli jestli jsem těhotná, nebo je to jen hormonální výkyv 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru