Mohu otěhotnět při kojení?
Ahoj holky,
tohle tema je plnnych diskuzi,ale chtela jsem se zeptat konkretne.
Mam malyho a je mu 23mesicu. Stale kojim(pres den i v noci).Uz to neni samozrejme pravidelne,jako kdyz byl mensi. Pres den cca 5-7x a v noci.
Pred Vanocema jsem menstrulovala snad po pul roce. V dobe MS jsem mela snizenejsi tvorbu mlika a uz se to tahne do ted. Cca pred pul rokem jsem zkusila antikoncepci pro kojici. Vysadila jsem ji(nesedlo mi to na plet,byla jsem naladova..). Antikoncepci jsem vysadila mesic pred tim,nez jsem to dostala(listopad). S manzelem se dohadujeme🙂) (jelikoz si nedavame pozor),jestli mohu ci nemohu otehotnet...
Pry staci kdyz denne se koji,tak se tvori “ten”hormon(jako prirozena antikoncepce,ze vajicko nedozraje,ale dostat MS muzeme) a nebo byli z vas,ktere plnne kojili 24h/24h bez preruseni(treba kvuli zanetu,praci-den dva)a stejne kojili a otehotnili? Dekuji za radu
Děkuji všem za info....v srpnu jsem vysadila HA pro kojící (za dobu co jsem ji užívala se mi jen 2x objevila krev a to jen dopolko). Po vysazení přišla MS v září, pak po 29dnech, pak po 36 a teď až po 75dnech....ale tentokrát mi přijde silnější i delší (29.1.zaclo špinění
a min.nedeli přišla MS v čele své kráse a teď večer už jen dpineni...tak jsem chtěla znát názor ostatních jestli mám plašit nebo ne).
Otěhotněla jsem bez problémů i když jsem kojila 😉

Kojim, otěhotněla jsem 2× Jednou to nedopadlo a po 3 měsících jsem otěhotněla znova. MS jsem měla jak se ji zachtělo.