icon

Mohu otěhotnět při kojení?

lilianj
8. led 2018

Ahoj holky,
tohle tema je plnnych diskuzi,ale chtela jsem se zeptat konkretne.
Mam malyho a je mu 23mesicu. Stale kojim(pres den i v noci).Uz to neni samozrejme pravidelne,jako kdyz byl mensi. Pres den cca 5-7x a v noci.
Pred Vanocema jsem menstrulovala snad po pul roce. V dobe MS jsem mela snizenejsi tvorbu mlika a uz se to tahne do ted. Cca pred pul rokem jsem zkusila antikoncepci pro kojici. Vysadila jsem ji(nesedlo mi to na plet,byla jsem naladova..). Antikoncepci jsem vysadila mesic pred tim,nez jsem to dostala(listopad). S manzelem se dohadujeme🙂) (jelikoz si nedavame pozor),jestli mohu ci nemohu otehotnet...
Pry staci kdyz denne se koji,tak se tvori “ten”hormon(jako prirozena antikoncepce,ze vajicko nedozraje,ale dostat MS muzeme) a nebo byli z vas,ktere plnne kojili 24h/24h bez preruseni(treba kvuli zanetu,praci-den dva)a stejne kojili a otehotnili? Dekuji za radu

Strana
z2
aphr0dite
10. únor 2019

Kojim, otěhotněla jsem 2× Jednou to nedopadlo a po 3 měsících jsem otěhotněla znova. MS jsem měla jak se ji zachtělo.

biton
10. únor 2019

@herminka jj...to je mi jasné...my se právě snažíme o druhé mimčo

biton
10. únor 2019

@kata267 diky

biton
10. únor 2019

@emamaira děkuji....to se mi právě teď stalo...MS byla silnější a o něco delší...je to teda moje 3.MS....

biton
10. únor 2019

Děkuji všem za info....v srpnu jsem vysadila HA pro kojící (za dobu co jsem ji užívala se mi jen 2x objevila krev a to jen dopolko). Po vysazení přišla MS v září, pak po 29dnech, pak po 36 a teď až po 75dnech....ale tentokrát mi přijde silnější i delší (29.1.zaclo špinění
a min.nedeli přišla MS v čele své kráse a teď večer už jen dpineni...tak jsem chtěla znát názor ostatních jestli mám plašit nebo ne).

kukate
10. únor 2019

Otěhotněla jsem bez problémů i když jsem kojila 😉

Strana
z2