Mohu poznat těhotenství po negativních testech?
Zdravím 😊chci se zeptat mohu být těhotná když jsem to nedostala 15.3.? Strašně bych chtěla čekat miminko ale zatím 2 testy negativní 😣 myslíte ze mohu být v tom nebo spíše ne . Popr. Kdy testovat a jaký test je nejlepší . Pořad mám křeče v podbrisku a jsem unavená bohužel jak jdu dělat test tak jsem ztoho vždy smutná . Dekuji za rady a názory 😊
@misul122344 Ahoj a ovulaci jsi měla kdy???Je možné, že byla později než myslíš ,tím pádem by bylo i na test třeba brzy,popřípadě i MS se tím posunula....
@vikysek0987 na prd je to ze nevím ani kdy ovulace bYla jen mám strašný chutě a nevím Jestli to je ze jsem to ještě nedostala anebo netuším 😔
@misul122344 viděla bych to spíš na zpoždění než těhotenství
@jjasmina
@vikysek0987
Mohla bych se vás zeptat na značku tehotenskeho testu já měla pravé pepino a četla jsem jednou dobrý recenze a pak zase špatný nekoupila jsem žádný lepší tak jestli mate s nějakým zkušenosti je mi pravé divny ze vždy to mám na chlup ve stejný den a najednou nic 😒😒😒
@misul122344 Tak pokud nevíš, tak bys těhotná být mohla....Měla jsem jeden cyklus ovulaci 12DC,další 18 DC,tudíž se mi i MS pak posunula....Zkus test zítra, nebo za pár dní znovu a budeš moudřejší 😉
@misul122344 No to je taky těžké takhle radit....Mě dělají Mamatesty falešné čárky, jiným dr.Max.,Pepino....Tak nevím jaký poradit spolehlivý?Mě tedy osobně vyhovuje jak dr.Max,tak Livsane z Benu,In-Time z DM,ani na jednom jsem nikdy neměla falešné duchy a ani čárky....Všechny mi dokonce potvrdily těhotenství nějaký 11-12DPO...Čárky sice slaboulinké, ale byly....Ověřila jsem pak Digitálním....
@vikysek0987 dobře dekuji moc
@misul122344 Nemáš za co 😊
@misul122344 za mě je top Mamatest a digi Clearblue. Třeba test dr Max byl negat a tehu jsem byla
@jjasmina taky jsem první test měla dr Max a dneska pepino a oba negativní tak počkám ještě do pondělí a udělám znova
@misul122344 Dr Max jsem měla negat a teď mi tu leží holčička, kvalitka 😄
@jjasmina
@vikysek0987
Vidíte tam něco asi ne že ? Test z dm ..
chtěla bych zkusit mamatest už ty čárky vidím snad všude 😃 jinak podbrisek furt bolí únava stále neprestala nevím co stim dal jestli dále zkoušet nebo počkat a testovat později
@jjasmina
@vikysek0987
Jinak mám to ještě takhle ten první je asi v 7 hodin a ten druhy cca v 11 hod . Dekuju za upřímný názor 😊
@misul122344 tady nevidím nic
Z toho bohuzel spis nic nebude
@misul122344 mrzí mě to, ale asi to bude jen zpoždění. Já měla slabou čárku v den vynechání a pak sílily. Mamatest
@misul122344 ve vetsine pripadu test po vynechani vychazi, ale mam kamaradku, ktera byla po inseminaci, takze vedela presne ovulaci a test mela negativni. Vysadila utrogestan co mela po te iui, ale furt to nedostala, tak sla do centra, co s tim a ejhle byla tehotna a plod odpovidal te iui. Ale je to zase vyjimka - asi jako tem, kterym vyjde test treba 8 dop
@eloana ja všude čtu ze mohu být těhotná i po 10 dnech co to nedostanu tak si nejsem jistá ale cítím se opravdu jinak nevím jestli jsem to nevsugerovala ale opravdu jsem taková jiná i podbrisek me bolí trosku jinak než ze bych to měla dostat moc bych si přála aby to vyšlo
@misul122344 tak samozrejme muzes, jen proste vetsinou to test odhali…. Muzes zkusit skocit na krev.. ta je jasna…

No 4 dny zpožděni a negativni test,to je spiš bohužel fakt jen zpožděni. Pokud se ti ms nerozjede do ponděli a testy budou stale negativni tak bych si zavolala Dr aţ se koukne.