icon

Mohu se radovat z pozitivního těhotenského testu?

maky977
23. zář 2022

Ahoj holky,jsem 10DPO a dnes rano mi takto vyšel test,muzu se tiše radovat? MS má dojit v úterý,tak snad už neprijde🙈 dekuji🙏🏻❤️

Mohu se radovat z pozitivního těhotenského testu?
Strana
z3
pajasala
20. říj 2022

@camillaq podle mě musíte mít víc.

camillaq
20. říj 2022

@pajasala mám to ve zprávě

lencaa11
20. říj 2022

@camillaq podle Ms bys te měla bejt 7+4 = cca v 8tt asi máte mladsi těhotenství Spoustu maminek také zajímá, jaká je 7. týden těhotenství velikost plodu. Embryo, jehož velikost se měří od temene ke kostrči, je v tuto chvíli zhruba 4-8 milimetrů dlouhé a váží asi 1 gram. Velikostí tedy může připomínat třeba borůvku

camillaq
20. říj 2022

Nějak to dopadne, Dr říkala, že je všechno v pořádku, že to odpovídá. Ty 3 mm naměřila v 7+0, v 5+0 byla na ultrazvuku jen prázdná dutinka 7 mm, tak nevím jestli je to dostatečný posun. Stejně musím čekat, .....

pajasala
20. říj 2022

@camillaq tak to je málo. Dle crl se určuje délka tehu. Takže s takovým číslem ti dr. nemůže říct 7+0

lencaa11
20. říj 2022

@camillaq spíš to vypadá na 6 tt

pajasala
7. lis 2022

Ahojky tak dnes 10+1 a 3,2 cm. Vše ok

pajasala
7. lis 2022

@camillaq a jak ty jsi na tom kočko?

teplaka1
7. lis 2022

@pajasala je krasny vidět ty vase ultrazvuky ❤️🍀 moc vam to přeji.. pokud pamatujete, psala jsem tu taky minuly.mesic

Ja jsem opet nasla 2 carky na testu a čekám co bude dal..po krvácení jsem citila na sobě ovulaci takze jsem nečekala na nic..Ani neprobehla další MS a vyslo to..tedy doufam..nemela jsem revizi ,vse odešlo jak melo ... takže mi holky prosim držte palce ✊🍀

teplaka1
7. lis 2022
pajasala
7. lis 2022

@teplaka1 ano vím a pamatuji, přeji aby to tentokrát proběhlo v pořádku

teplaka1
7. lis 2022

@pajasala to bych si tak moc přála 🙂 a jak se jinak dari?

pajasala
7. lis 2022

@teplaka1 co se týká těhotenství tak vše ok. Ale měla jsem teď hned za sebou dvě angíny a to bylo hrozné. 3 týdny na atb a narezavani mandlí. Dnes jsem dobrala atb ale pořád mám za lehké ucho je to nepříjemné.

teplaka1
7. lis 2022

@pajasala noo to je blby teda..ono to pry teď hodně litá...svagrova mela abses v krku,taky Antibiotika..no nic příjemného...my meli zase covid 😔.. Hlavně ze je vse s miminkem v pořádku 🙂

pajasala
7. lis 2022

@teplaka1 jo to je nejdůležitější

camillaq
14. lis 2022

@pajasala už po revizi, nedopadlo to

pajasala
14. lis 2022

@camillaq to mě moc mrzí

Strana
z3