Mohu se radovat z pozitivního těhotenského testu?
Ahoj holky,jsem 10DPO a dnes rano mi takto vyšel test,muzu se tiše radovat? MS má dojit v úterý,tak snad už neprijde🙈 dekuji🙏🏻❤️

@camillaq podle Ms bys te měla bejt 7+4 = cca v 8tt asi máte mladsi těhotenství Spoustu maminek také zajímá, jaká je 7. týden těhotenství velikost plodu. Embryo, jehož velikost se měří od temene ke kostrči, je v tuto chvíli zhruba 4-8 milimetrů dlouhé a váží asi 1 gram. Velikostí tedy může připomínat třeba borůvku
Nějak to dopadne, Dr říkala, že je všechno v pořádku, že to odpovídá. Ty 3 mm naměřila v 7+0, v 5+0 byla na ultrazvuku jen prázdná dutinka 7 mm, tak nevím jestli je to dostatečný posun. Stejně musím čekat, .....
@pajasala je krasny vidět ty vase ultrazvuky ❤️🍀 moc vam to přeji.. pokud pamatujete, psala jsem tu taky minuly.mesic
Ja jsem opet nasla 2 carky na testu a čekám co bude dal..po krvácení jsem citila na sobě ovulaci takze jsem nečekala na nic..Ani neprobehla další MS a vyslo to..tedy doufam..nemela jsem revizi ,vse odešlo jak melo ... takže mi holky prosim držte palce ✊🍀

@camillaq podle mě musíte mít víc.