icon

Mohu se radovat z vynechané menstruace a pozitivního testu?

christiech7
30. bře 2023

Ahoj všem, jsem dnes 36dc, ms mi mešká 5 dní. Dnes jsem si dělala první test z odpolední moči. Mohu se potichu radovat nebo mám raději testovat zítra z ranní moči? A mám už kontaktovat gynekologa nebo ještě týden či dva počkat? Děkuji 🙂

Mohu se radovat z vynechané menstruace a pozitivního testu?Mohu se radovat z vynechané menstruace a pozitivního testu?
leslieth
30. bře 2023

@christiech7 pozitivní 😇

odula
30. bře 2023

@christiech7 myslím že se můžeš radovat i nahlas

abigail123
30. bře 2023

@christiech7 radovat se můžeš 🍀 byla jsem na první kontrole 6+2 a byl vidět gest.váček, ale alespoň jsem se ujistila, že je tam, kde má opravdu být. Na další kontrolu jdu 8+2 a modlím se ať jde vidět už i srdíčko. 🙏
Tak i tobě držím moc palce ✊

christiech7
autor
30. bře 2023

@abigail123
Děkuju moc 😊 i tobě držím palce, ať je vše v pořádku. Já jsem teď podle ms 5+0, tak ještě počkám do příštího týdne.

janule0123
30. bře 2023

@christiech7 zavolat klidně můžeš .. aspoň se objednas jak se ti to hodí… me třeba můj gynekolog vzal pokaždé až kolem 8tt ať je už tak nějak jasno, a není tam nějaký ten stresik je není srdicko, má byt nemá byt …

lencaa11
31. bře 2023

@christiech7 pozitivní 👍💜

vero987nika
31. bře 2023

já myslím že se můžeš úplně normálně radovat nahlas 😁 gratuluji 🙂

amazonkajanik
31. bře 2023

@christiech7 to už je krásně pozitivní test, můžeš se radovat!

christiech7
autor
4. dub 2023

Ahoj, tak dneska jsem byla u doktora. Podle MS jsem 5+5, podle doktora méně. Na utz zatím nic moc vidět nebylo, jen gestacni a žloutkový váček. Mám přijít až na konci dubna. Tak snad bude vše ok 🙏