icon

Mohu volat na gynekologii při zpoždění testu?

27. lis 2024

Zdravím,jsem poprvé těhotná,mám 4 dny zpoždění a testy takto ☘️ Je to v pořádku? Mohu už zavolat na gynekologii? 🙂

Mohu volat na gynekologii při zpoždění testu?Mohu volat na gynekologii při zpoždění testu?
felis
27. lis 2024

Ahoj, jj, je to v pohodě 🤩 Přikládám svůj test 3 den zpoždění 😄 chtela jsem taky pozorovat, jestli a jak sílí čárka a ona už jaksi neměla kam sílit 😆 druhy den zpozdeni jsem si taky dělala CB a bylo tam 2-3. Me pak zpětně došlo, že jsem měla ovulaci už nějaký 9-10 DC.
Objednej se a držím palce - tohle vypadá moc dobře 🥰🥳

lencaa11
27. lis 2024

Je to ok ono test toho stejně moc neřekne zavolat k lékaři už můžete objednat se tak na 6-8 týden to úplně stačí

safulik
27. lis 2024

Ahoj, klidně už zavolej 🙂 testy jsou krásné.. sestřička se zeptá na poslední menstruaci a podle toho tě objedná 🙂 moc gratuluju 🍀

autor
27. lis 2024

Děkuji holky a dnes zavolám a objednám se 🙂🙂

magola
27. lis 2024

No jasně, to jsou krásné ukázkové pozitivní testy. Na první pohled je to jasné 🙂

autor
27. lis 2024

@magola děkuji mám radost ❤️

pspa
Autor odpověď smazal
pspa
29. lis 2024

Zdravím testy mám ukázkové. Dálnice hned po ponoření. Jen jsem doma a marodím nemůžu čekat na 6-8 týden, jelikož jsem byla v práci. Zvedáme tam 20+kg nad hlavu, nebo suneme velké díly. Chemikálie, ředidla, rozpouštědla, primery aj sracky. V práci mě pichalo v podbřišku. Ačkoli jsem to řekla šéfovi, že mám pozitivní testy, že bych ráda lehčí práci...tak mi vyhověno nebylo. Marodím a jdu na gyndu 5 týden 4 dny.

vlasta1981
30. lis 2024

@pspa pokud ti zaměstnavatel nemůže dát lehčí práci nechápu proč jsi šla na nemocenskou . Okradas se o peníze . V případě, že zaměstnavatel nemá pro ženu vhodnou práci, na kterou by mohla být převedena, jde o překážku na straně zaměstnavatele. Těhotná žena pak zůstává doma se 100% náhradou mzdy.
Taková má malá rada

pspa
2. pro 2024

@vlasta1981 nepřicházím o peníze. Pracuji v zahraničí. 100% pobiram prvních 6 týdnů pak si marodku přebírá zdr.pojistovna, pak se jde s % dolů. ale chci to vyřešit zákazem práce. Zítra jedu za podnikovým lékařem. Už mám papíry. Dík za komentář.