Môžem byť tehotná? Mali sme chránený sex

Dobrý deň prajem,

verím, že mi pomôžete s vašimi serióznymi názormi. menštruáciu nemám pravidelnú, ale je to zvyčajne 32 - 36 dní, mám 19 rokov. V septembri mi prišla po 49 dňoch. Nemala som v septembri ani v auguste pohlavný styk, len s priateľom peeting. Teraz mi mešká už 2. deň menštruácia. Doobeda sa mi zatočilo v hlave, keď som vstala a aj mi bolo trochu zle od žalúdka, ale to bola len chvíľa. Tento mesiac som s priateľom mala sex, ale chránený, čiže kondóm. Ani raz neejakuloval do mňa, stále sme skončili oveľa skôr. Myslíte, že môžem byť tehotná? Mne to nejde do hlavy, aby som z takého niečoho mohla otehotnieť, a preto vás prosím o vaše skúsenosti a názory. Detičky mám veľmi rada, ale vzhľadom na môj vek mám ešte dosť času. A myslím, že sa správame s priateľom aj dosť zodpovedne, keďže používame ochranu, ale ja si už začínam namýšlať, že čo ak som mohla aj napriek tomu otehotnieť. Ďakujem.
vladla
30. říj 2013
@ivetavjtsskv co zkusit těhotenský test?!
A nevolnosti mohou být pouze vsugerované!!
ivetavjtsskvautor
30. říj 2013
A myslíte, že to môže byť aj tehotenstvo?
radulka57
30. říj 2013
@ivetavjtsskv udělej si těhotenský test, ale podle mě nejsi, pokud máš nepravidelnou MS! Pokud má někdo nepravidelnou ms, tak má už tak těžký otěhotnět. Navíc když se s přítelem chráníte. My sme se nechránili 2roky! Mám nepravidelnou ms! A mimi stejně nepřišlo, na to abych otěhotněla sem pak nakonec musela brát hormony.
vladla
30. říj 2013
@ivetavjtsskv To nemohu tušit.Skoč do lékárny nebo do drogerie pro test a uvidíš do dvou minut. 😉
Pokud máš problém s nepravidelnou MS,může to být opět jen ten problém s nepravidelností.
Nebo můžeš být nastydlá...
ivetavjtsskvautor
30. říj 2013
A ešte by som chcela poznamenať, že som bola u lekárky, lebo mám zapálené stehno a prišla na mňa taká horúčava, myslíte, že to môže byť príznak tehotenstva? Ale predsa žena otehotnie, ak muž dosiahne orgazmus v nej a môj priateľ nedosiahol orgazmus ani raz 😞 už neviem čo si mám myslieť a na tehotenský test je asi ešte skoro :/
vladla
30. říj 2013
@ivetavjtsskv příznak těhu to si nemyslím.Test je vhodný si udělat cca 7.den po termínu,když MS nedorazí.
A pokud si myslíš,že je na test brzy,tak podle mě žádné příznaky mít ještě nemůžeš.Na ty je dost brzy.
anelka29
30. říj 2013
@ivetavjtsskv Ona tam vždy ta možnost je, ale tady si myslím, že Ti MS pouze mešká a motání a zle od žaludku, může být aj tlakem bo se třeba více sleduješ... Test Ti ještě nic ukázat nemusí. Jestli máš strach a na případné těhotenství připravená nejsi, tak běž na ženské. Vezmou Ti krev a poznají jestli jsi bo nejsi. Možná Ti dají vyvolávačku na MS. Kdyby ani po vyvolávačce nedorazila, tak jsi s velkou pravděpodobností těhotná a záleží, jak se k tomu s partnerem postavíte. Jinak, nepravidelná MS neznamená, že otěhotnění bude těžší, to je nesmysl. Ovulace s menstruací se nijak neovlivňuje, takže ačkoli nedostaneš MS ovulace klidně může probíhat a může být také nepravidelná. Možná bych zkusila měření bazální teploty, ta Ti toho hodně poví. Poznám kdy mám ovulaci, kdy přijde MS a teď při ustálené teplotě 37,2 aj těhotenství 🙂
vladla
30. říj 2013
@ivetavjtsskv Kdy jsi to měla dostat?
ivetavjtsskvautor
30. říj 2013
Mešká mi to približne 2 dni, teraz mám aj zapálenú nohu, tak neviem či aj z toho mi nemôže prísť občas zle, lebo ma to veľmi bolí. A vy si myslíte, že aj keď sa partner ani raz neurobil do mňa, tak je tam nejaké riziko? Mali sme kondóm, bol v poriadku, ejakuloval až potom keď sa sám dokončil.
vladla
30. říj 2013
@ivetavjtsskv Myslím,že těhu nejsi.Pokud používáte ochranu je velmi malá pravděpodobnost!
A zpoždění o dva dny...je opravdu brzy na nějaké závěry.
A zapálenu nohu...co přesně máš na mysli?
ivetavjtsskvautor
30. říj 2013
No asi mám tam nejakú hnisavú vyrážku, beriem na to aj antibiotika, ale to len 1. deň a asi to bude potrebovať chirurgický zákrok. A ďakujem, ja si tiež myslím, že tehotná nemôžem byť, aj priateľ mi to hovorí, že tehotná by som mohla byť, ak by ejakuloval do mňa, ale ja som taká bojazlivá.
vladla
30. říj 2013
@ivetavjtsskv noha nemá s těhu vůbec nic společného.
Být tebou,tak se nestrachuji!!Myslím,že těhu nejsi!

Chvíáím,že přistupuješ k sexu zodpovědně na svůj věk!
Možná ti může být nevolno i s těch antibiotik.Na žaludek jsou nic moc. 😉
ivetavjtsskvautor
30. říj 2013
Ďakujem za povzbudenie a myslíte, že si mám ísť kúpiť test? Ukáže mi to tak skoro?