icon

Možné příčiny slabých čárek na těhotenském testu?

nicole_95
1. zář 2022

Ahoj holky,
nezlobte se za dotaz, který tu je na stokrát, ale víc hlav, víc ví, tak se zkusím podělit o starost a třeba najít malinko uklidnění. 😅

Aktuálně jsem 36DC, měla bych mít 7 dní zpoždění - podle aplikace. Od ledna, kdy nám drobeček odešel v 11tt, jsme tomu nechávali volný průběh, ovulaci jsem nehlídala, cyklus se mi však srovnal a byl pravidelný (28-29, až poslední se mi vychýlil na 32).

26. 8. jsem si dělala test, viz foto, 30. 8. jsem si chtěla udělat další, zda sílí, ovšem čárka byla zhruba podobná, neviděla jsem moc rozdíl. Chtěla jsem to rozseknout digitálním, výsledek tedy + 1-2. Napadlo mě díky tomuto výsledku, zda prostě ovulace neproběhla až později, proto jsou zatím slabé čárky? Nebo raději nemám s ničím počítat?

Vím, že mi tu nic potvrdit ani zaručit nemůžete, ale ráda si přečtu zkušenosti. 🙏

Možné příčiny slabých čárek na těhotenském testu?Možné příčiny slabých čárek na těhotenském testu?
Strana
z2
vero987nika
12. zář 2022

@jironymou1 tak to je super 😊 já jdu na kontrolu ve středu ale je mi furt blbě takže to je na dobrý cestě 🤞😂 aplikaci mám podle data poslední ms takže takto 😁

kackabis
12. zář 2022

@vero987nika co je tohle prosím za aplikaci? tu potřebuju :D

vero987nika
12. zář 2022

@kackabis těhotenství+ 😁😁 doporučuji pro všechny, je to zábava sledovat hlavně v začátcích když člověk ještě nemá jiný hmatatelný "důkaz" 😂

jironymou1
12. zář 2022

@vero987nika jee to je hezka apka...❤

jironymou1
12. zář 2022

@vero987nika takze holcicka?Ranni nevolnosti?A uz mas nejake dite?

vero987nika
12. zář 2022

@jironymou1 no zatím to probíhá na chlup stejně jako s prvním, chlapeček 15 měsíců teď 😁 nevolnosti mám spis odpolední a večerní teda ... doufáme v holčičku ať máme od každého jedno, ale je to samozřejmě jedno 😁 ale máme šanci na holku protože se říká že holčičí spermie přežijí déle a tak si dokážou na vajíčko počkat, zatímco klučičí tam jsou rychleji ale dřív odumřou když tam vajíčko ještě není 😂 a vím jistě že jsme zadělali minimálně 4 dny před ovulací tak nějak omylem 😂😂😂

vero987nika
13. zář 2022

No tak kontrolu jsem měla dnes, ne ve středu 😂 vše v pořádku a nesu si domu průkazku, čekám na info od vás ☺️

woodoo02
15. zář 2022

Já byla dnes na první kontrole, je v děloze, podle ultrazvuku 6+2 , ale srdeční činnost ještě vidět nebyla. Zato cysta 4,5cm 🤦 takže klidový režim. Do toho po dvou předchozích potratech beru utrogestan a píchám clexane, protože leidenská mutace. Doktor mi ho preventivně nasadil hned od začátku těhotenství. Jinak kromě intenzivnějšího vnímání pachů je mi báječně. První mám dceru 4 roky a u ní jsem také žádné nevolnosti neměla. Druhé o které jsme přišli byl kluk a tam jsem měla žaludek na vodě celý první trimest. Takže každý to má podle mě s těmi nevolnostmi a pohlavím jinak 😊

nicole_95
autor
15. zář 2022

Ahoj holky, já byla na kontrole včera. Nic neviděl, akorát na chvilku zaváhal, že "možná tady něco", sliznice vysoká 1,5cm, utrogestan, ascorutin na špinění, to už je daleko lepší (v pondělí jsem našla takové menší tmavě hnědé flíčky) a taky malá cysta na vaječníku... bral i krev, tak čekám na výsledky. Tak jsem zvědavá 😇

woodoo02
19. zář 2022

@jironymou1 tak už nám tluče srdíčko. Budu se modlit, aby to do třetice všeho dobrého i zlého vyšlo 🙏 až na děsně nafouklé břicho po utrogestanu se cítím bezva 😊

Strana
z2