Možné příčiny špatného zdravotního stavu bez těhotenství
Ahojky vespolek .. už si připadám jako blázen a potřebuju radu .vím že tu nejste doktoři nebo tak ale zajímala mě zkušenost..
Před 2 lety v prosinci byla ms ( už nevím jaká ) ale v lednu mě bylo blbě od žaludku občas jsem zvracela často po sexu .. a už nepřišla ms tak manžel koupil test a ejhle já byla těhotná... No narodil se nám syn teď je mu rok , druhému se nebranime chtěli jsme aby byli blízko věkové avšak se nedaří .. teď ,,byla" na začátku listopadu ms stylem že 2 dny občasné špinění do hnědá a pak den pauza a pak den občasné špíněni do červena jen na papíře ..jinak nic ..
Je mi opět blbě , mám citlivější prsa , a opět se mi chce části zvracet .. říkala jsem si že budu třeba v tom ale TT negativní .. dělaný dnes .. takže i kdyby byla ovulace později tak by se tam už něco ukázalo ne ?
Tak proč je mi najednou zase blbě ..
Stres žádný nemám .. malý je skvěly, manžel taky , nemám proč být ve stresu, že by to odůvodnilo mé stavy .. prosím měl někdo podobné nebo nějaká rada ?? Děkuji
@merope covid jsem určitě neměla ani nastydlá nic..
psychika? kdyz jsme se snazili, mela sem kazdy mesic neco 🤔🤷🏼♀️ jednou jsem se malem pozvracela z vune varenych vajec 🙈 a tehotna sem nebyla. bylo mi vselijak i kdyz sem to vylozene nesledovala, proste to v te hlave stejne bylo 🤷🏼♀️
@gbp to si taky myslím že ne , my se nesnaží extra jako nesnažíme , jako abych hlídala plodné dny , nebo měřila teplotu .. jen se prostě nebranime... Užívám si , že máme malého , jsem za něj šťastná.
@gbp to spíš u prvního jsme se snažili a mysleli na to ..
Mam to ted uplne stejne! 4 zpozdeni, z toho 2 dny spineni… tehotensky test negativni🤷🏻♀️ Dala bych ruku do ohne ze moje telo vysila vsechny signaly, ze jsem v tom. To se ani nijak nesnazime. Takze psychika to taky neni.
@fenynek právě .. my se jako by nebranime .. Když bude druhé tak bude .. Takže taky tvrdim že tím to není .. já už čekám jestli přijde další ms nebo ne .. ale pořád mi je blbě a přijde mi že jsem citlivější na pachy .. u malého cítím že je pocurany a dřív mi to tak nepřišlo 🤣

Mně se něco podobného děje po covidu v situaci, kdy jsem unavená. Začínám mít podezření, že to je kombinace rozhašeného tlaku + něčeho v průduškách / na plicích.