Možné příznaky těhotenství po vysazení hormonální antikoncepce?
Hezký podvečer, děvčata. Vysadila jsem HA, jelikoz mi absolutne nesedla a rozhazela mi cyklus a jsem samy pupinek, jak pubertak. I kdyz si davame pozor, nejsem si jistá, zda-li...🤔
Už x dní mě boli bradavky, ktere jindy vubec necítím a bolí mě v podbřišku, s čímž taky nemivam problém, teď od pondělí teplota a furt spím. Chtela jsem vymenit HA, ale muj doktor měl dovolenou, takže čekám 🙈 Zítra k němu jdu.
Každopádně jsem 24DC a zkusila jsem TT..
Mohla bych se zeptat na váš názor?
První dva vybledly, slabé čárky byly v limitu 5 minut + ten poslední. Testovací čárka tam je tak divne. Jde to blbě fotit..

jako na zelenem neco malo vidim....zalezi kolikaty den poO bys byla,ale 24 den jsem mivala viditelnou carku bylo to tak 12dpo
@alisi86 Na 2. a 3. fotce něco je
Naznak tam vidim...
@klokanka31 a co si myslíš o té poslední, prosim?
tak asi zalezi jak mas dlouhe cykly a tak.... jestli spise delsi nebo spise kratsi. Vetsinou byva ovulace kolem 12-15 den cyklu,ale samozrejme nee vzdy
@alisi86 Tam se mi to zdá divný,rozpitý
@alisi86kazdopadne bych testla znovu nejlepe ob den- rika se,ze z ranni moce,ale me vzdy vysel silnejsi z odpoledni moci nez z ranni
@eloana Mě taky vyšel vždycky líp z odpolední
@klokanka31 Kazdy furt z ranni,ale nekdy jsem testla 2x a ten z odpoledni byl proste vzdy silnejsi.... a dokonce pak nekdy zas rano slabsi nez z predesleho dne odpoledne a odpoledne pak zas silnejsi nez z predesleho dne odpoledne...takze za me z odpoledni moce🙂
@alisi86 Já myslím že je pozitivní 🍀
takove zvlastni
@klokanka31 Prave, ze si nejsem jista. Je takovy rozmazany
Řekla bych, že pozitivní
@alisi86 jsi těhotná 🤰🏻
@alisi86 na tyhle testy bacha mě se na něm udělala krásná // a stejně to těhotenství nebylo.Nejlepší je klasický fialoví jaký máš na fotce nahoře
@alisi86 udělala bych ještě jiný

Nic nevidím.