Možné příznaky těhotenství: Zažívá někdo něco podobného?
Ahoj holky.
Mám takové menší dilema a na testík je samozřejmě brzy.Přítel své zarputivé ne,pravděpodobně změnil na uvidíme a přišlo co-si, co si neumím vysvětlit.Poprvé 7.8. po druhé 13.8. byl nechráněný styk.(ms skončila 3.8.)Co je, ale důležité je, že 11.8. se u mě vyskytli celkem silné bolesti- připomínající masakrální mrchu 😀. Druhý den byl klid.Přikládala jsem to k ovulaci.(Od dob vysazení HA o ovulce vždy vím,ovšem ne v takové míře) Od té doby cítím tah v prsou a zvýšenou citlivost (v tomto směru opět žádná změna v souvislosti s ovu), ale tentokrát mi kolem prsních dvorců naskočili takové fialové žilky.Jako bonus mám lehký tlak v podbřišku,jako při MS.Dále se u mě v pátek objevilo co-si jako lehká kvas.infekce.Je to zvláštní,vůbec na to netrpím.S ohledem na možné těhu jsem si nechala poradit v lékarně a koupila léky- zlepšilo se to a téměř už o ničem nevím.A dnes se objevil bílý hustý,nezapachájící výtok.K tomu po utření na toaletním papíře jakoby krvavé,malé žilky a to pouze odpoledne,nyní vůbec.Samozřejmě přišla únava a častější nutkání na Wc (ale to přikládám vsugerovanému těhu😅)
Setkal se někdo s něčím podobným?Myslíte,že je nějaká pravděpodobnost?V poslední době je cyklus dost nepravidelný 🤷🏼♀️.
Za 2-3 dny zkus test
Těhotná být samozřejmě můžeš, ale ty příznaky jsou většinou vsugerované. Málokdo má příznaky tak brzy. Já se taky vždycky zkoumala a jakékoliv píchnutí přisuzovala těhotenství a test byl vždycky negativní. Pak jsem to přestala řešit. A na vánočním večírku jsem najednou zpozorněla, že jsem měla před dvěma dny dostat přece MS a nic - a test byl jasně pozitivní. Držím palce, druhou dceru mám taky napoprvé 😊👍🏻
Muze byt
U obou dětí jsem otěhotněla hned z prvního nechraneneho cyklu a u obou jsem to na sobě poznala dřív než test.
@honatko092 To jste měla krásné Vánoce ☺️
Já si právě říkám, že to není možný 🤷🏼♀️ Nezdá se mi to. Možná za to vše může ta infekce, kdo ví… 🤷🏼♀️ Je pravda, že vždy když si řeknu, že těhotná nebudu,tak se vždy něco objeví. 😅 Např. dnes ten výtok a ty žilky na toaletním papíře. Začínám z toho být nervózní. 😂🤦🏽♀️
@patypresdevaty teda… to jste šťastlivec ! ☺️ A kdy Vám to test 100% potvrdil ?
@papajinec před MS byl negativní, i když už jsem měla určité příznaky (nejvýraznější byla absolutní ztráta chuti na kafe). Lehce pozitivní zhruba od té MS
@patypresdevaty to mně zase vrtá hlavou ta infekce. Od puberty jsem ji měla jen jednou a to v době, kdy se mi podařilo chytit Covid. Samozřejmě Google mi připsal těhotenství. Nad tím jsem se samozřejmě zasmála, ale teď už mi to tak vtipné nepřijde 😂 A už vůbec ne, po tom dnešním výtoku a tomu čemusi na toaletním papíře. 🤷🏼♀️ Přijdu si jak blázen 😂
@patypresdevaty Tak jsem to psychicky nevydržela a udělala si test. ( s vyšší citlivostí ) Samozřejmě, že je čárka jen jedna 🤷🏼♀️ Další zkusím, pokud MS vynechá alespoň tři dny. Myslíte, že tento typ testu by to už ukázal ?
Tak my kdyz jsme se snažili brala jsem vše jako příznak a pořad se hlídala 😃Těhotná jsem samozřejmě nebyla . Další měsíc jsem to neřešila a nezkoumala každý pichnuti atd ale jen co mi bylo divne byl výtok,průhledný .. a palily mě bradavky . A to už jsem těhotná byla . Takže se tolik nezkoumej a počkej na test . Já si ho dělala kvůli tomu dříve cca 6dni před MS a už jsem tam měla ducha

@papajinec Úplně jsem zapomněla dodat, že se mi zvýšil puls a to citelně a při vstávání z postele se mi tak nějak zamlží 😂🤷🏼♀️