Možné těhotenství? 🙂
Ahoj holky. Mam dotaz. Jeste jsem se o toto téma osobně nijak nezajímala ale teď uz bych měla🙂 S přítelem nemáme žádnou ochranu, protože jsme si řekli, ze kdyby se to stalo, tak to vuubec vadit nebude ale netlacime na pilu, takže si dává pozor. 20.9 až 23.9 byla slabší MS, 29,30.9 jsme si " hrali na ostro" bez pozoru🙂 a další dny uz zase opatrněji. Ted, tyden po, me 2 dny lehce vzdy tak zvláštně pichlo v podbřišku. Ja vim, ze těchto otázek je všude spoustu a nikdo tu neumí předvídat, ale rikam si, co kdyby, a na test je brzy..Kdy je Ovu jsem nikdy nezkoumala:( Děkuji za názory🙂
Děkuji za odpověď🙂 ja jsem se právě dívala na nějakou tabulku a tam mi ukazovalo, ze od 28.9 začínají plodné dny~ střední šance otěhotneni:D A právě nevim, jestli se vůbec takovyma tabulkama na internetu řídit 🙂)
@leontyna23 Ahojky, ty tabulky na webu počítají s pravidelným cyklem, s jeho ideální délkou a ovulací v jeho ideálním prostředku... pro zjištění, jestli si máte "hrát" naostro, je nejlepší, když budeš dělat každej měsíc testování pomocí domácích ovulačních testů, případně sledovat další symptomy. Podle mě to píchání v podbřišku značí přicházející ovulaci, teprve.

@leontyna23 Pokud jsi mela ovu driv nez 14. den, coz je standardni doba, mohlo se zadarit, plodne dny uz jsi mit mohla a spermie si mohly na to vajicko pockat. Ale stejne tak muze byt ovu az pozdeji. Pokud te to zajima, muzes zkusit ovu test...