Možné těhotenství i přes negativní znakové testy?
Zdravím. Mám dotaz, možná budu znít přehnaně ale je to až moc náhod. V pondělí jsem měla dostat menzes. A ten nic. Za posledních 5 let se nespozdil ani o den. Dělala sem test a tam malinky duch. Do toho byla 3 dny bolest zad a podbříšku jak před menzes. Ale nic. dole sucho,ani výtok. podbříšek stále tlačí. Z bradavky jedné po zmáčknutí pár kapek čiré tekutiny. antiko neberu. Na gynekologii ze mě udělala histerku že to přeháním a těhu určitě nejsem. Dělala jen ult ale to by bylo na 3tt brzo. krev odmítla s tím že je zbytečná. a já teď nevím co dál. Dělám v rizikovém místě a téhotná bych tam dělat nesměla. V pondělí budu hledat jiného dr. Ale stalo se vám někdy že i přes apožděni a vše okolo jse těhu nebyly??
Udělala bych v neděli/pondělí další test. Pokud na dnešním byl duch bude to na testu za dva dny už vidět.
Ahoj, pár dní počkej a udělej další test, případně ta krev 🙂 Drž se!
Zdravím , mam dotaz..
Jsem 4 měsíce po porodu po 6ti neděl se mi nedostavila MS, udelala jsem si test a vysel hodne slabě okamzite sem letěla na gyndu. Tehotensvi to nebylo sestra mi pychla injekci na vyvolani MS , a ta dorazila Cca po 10 dnech. Momentálně mam znovu zpožděni 5 den opět test hódne ale opravdu hodne slabý . Boli me pod brisku a mam výtok ktery me svedi. S přítelem se chránime pri kazdem pohlavnim styku skontrolujeme ochranu a vse ok prosim poradte čím by to mohlo byt
@beatka981722 Tak hlavně si myslím ze po porodu muže být ms dost nepravidelná.
Jsem 9mesic po porodu, už nekojim od 3m a ms stále nemám
@marselina nechápu ale že mi porad na testu vychazi slabá čárka předevčírem 2 testy odpoledne úplně stéjně jako včerejší odpoledne a večer a dnešní ranní ( jinak dekuji za odpoveď) 🙂
@beatka981722 máte foto někdy čárku slabou ci 👻 možná cysta atd ..nebo je ještě brzo na // na testu

@tessina97 ano malá cysta 10mm udělala zpoždění 10 dní a druhá mi udělala // na testu asi na vašem místě bych šla jako samoplatce na krev (250kc ) a uvidíte na čem jste a pak ještě udělat test na 3tt je brzo na ultrazvuku něco vidět