Možné těhotenství. Jaké jsou příznaky a kdy testovat?
zdravim, včera jsem sem psala ohledně možnosti být tehotna.. napisu to vše radši ještě jednou. Sex naposledy proběhl 14.1 a bylo to s ochranou, a ovulaci jsem měla 3.1. Poslední menstruace se mi dostavila 18.1 - 23.1. a pořád stále nic.. Těhotenské testy jsem si delala 5 dni zpátky a vyslo vše negativne. Půl roku zpět jsem použila plán B, a cyklus mi to rozhazelo, ale až takhle to ten cyklus snad rozhazet nemuze si myslim. Akorát pro změnu se mi včera dostavilo menší krvácení(nejspíš spineni🤷♀️), a dnes to mám to stejné.. proste to není ta klasicka menstruace která by měla být. Předem dekuji za odpověď❤️
@petra2157 Uz jsem ti odpovidala predtim, tehotenstvi to urcite neni, kdyz byl posledni sex 14. ledna. Testy uz by davno byly jasne pozitivni. Navic jsi mezitim normalne dostala menses.
@katule1990 ano vim, ale takhle dlouhý zpoždění, a k tomu místo menses jen lehky spineni, to mi přijde divny.. prominte ze se ptam, mam mensi obavy

@petra2157 pokud byla ovulace 3.1.. a sex 14.1 tak to těhotenství nebude spíš bude to s plánu B rozházené ..