Možné těhotenství při opožděné menstruaci a pozitivním ovulačním testu?
Ahoj, maminky, snažilky...
Chci se zeptat, sice vím, že tady už to téma byla, jenže v různých rozmezích a různých odpovědích...
28.8. -1.9.2021 jsem měla periodu. Cyklus mám dlouhý 42 dní. Podle ovolacnich testu jsem měla ,, plodné období" 20.-26.9. (v ty dny tam byly dvě čárky, postupně blednoucí) samozřejmě jsme se snažili.
8.9. mi měla přijít další perioda, ale nepřišla. Jsem nafouknutá a strašně vlhká. Těhotenský test byl čtvrtý den opoždění byl negativní. Nicméně, nevím proč, jsem si udělala test ovulační. A na něm se mi skoro okamžitě objevily dvě čárky .oproti předchozím ovulacnim testům výrazně silné. Takže...možné těhotenství ? Dalsi ovu , nebo jak to mám chápat?
Možná vypadám jako magor, ale jsem malinko zmatená 🤣
Děkuji za Váš názor.
@wladimira Právě že nemám bordel 🤣 hlídám si to a píšu, abych měla druhýho prcka
@stastnamaminka1410 tak jak je možné když ti to skončilo 1.9 ze to mas zase 8.9 dostat ??? 🙈
@wladimira 🤣 dobra otázka. Zapsala jsem si to do appky. Fázi, délku cyklu, délku Ms i datum a vyšlo tohle 😁 seru na to. Nějak to dopadne 😁
@lenkajan jaaaj, sorry, máš pravdu 🤣🤣🤣

@stastnamaminka1410 buď mas bordel v datumech ale jestli ti ms skončila 1.9 tak jsi teď období ovulace 😉