icon

Možné těhotenství: Příznaky bez pozitivního testu?

evunka27
12. bře 2022

Ahoj holky,
Jsem dnes 8-9 dpo, už 3-4 dny mě furt “bolí” v podbřišku, takovej nepříjemnej pocit, jako kdyby začínala ms ( ta má přijít až cca za 10 dní). Nebo k večeru mi nebývá dobře - tak že nemám ani chuť na jídlo, ale nezvracím. Včera jsem měla k obědu v práci jídlo, které jsem s chutí snědla (i brambory, které nesnáším mi chutnaly), to samé jídlo si za 15 minut ohřál vedoucí a musela jsem pryč, protože mi to “smrdělo”. Cyklus mám tak 30-31 dní dlouhej, ms 4-5 dní.
Včera i dnes ráno TT (sluníčko 10) negativní (je brzy já vím, ale nedalo mi to).
Ale je možné mít tyto “příznaky” bez pozitivního testu? Další test budu dělat asi v pondělí.
Měly jste to tak podobně některé?

nazka
12. bře 2022

@evunka27 myslím, že je na příznaky ještě docela brzy. Mně bylo soufl v obou těhotenstvích a příznaky jsem začala mít až nějaký 5tt.
Ted se vajíčko ještě uhnizduje, těhotenský hormon je strašně nízký. A díky němu je nám zle.
My tomu dávali taky volný průběh a jsem na dny jako Ty. Bolí mě břicho jako na MS, už několik dní a přesto si říkám, že mohu být třeba nastydlá. I když samozřejmě doufám.

evunka27
autor
12. bře 2022

@nazka Neni to tak, že by mě natahovalo nebo tak, ale prostě některý jídlo, který mám ráda nechci a za to brambory který nesnášim jsem snědla všechny a chutnaly mi 😂
Co jsem procházela diskuze tak se duch může objevit už i 9-11dpo, proto jsem zkoušela.
Nejvíc mě právě zaráží to břicho.. neni to taková klasická bolest, ale taková jiná, když mě připtel objal a trochu mi zatlačil nechtěně na podbřišek, tak mi to nebylo vůbec příjemný.
A pes se taky začal chovat divně 😂

nazka
12. bře 2022

@evunka27 máš dost důkazů pro 😄 držím palce. Bylo to by to první mimi?

lenerka1
12. bře 2022

Může to být fůra jiných věcí, ale i těhotenství. Mě začly tak 8/9dpo tlačit kalhoty (i tepláky na gumu) a v noci jsem měla ukrutný hlad. Já si naopak pořád říkala, že to určitě nesouvisí, že si to jen namlouvám, že je na příznaky brzo, že se nemohlo zadařit napoprvé, i když ty stavy už jsem znala z předchozích těhotenství...no a za pár dní pozitivní test 🙂

evunka27
autor
12. bře 2022

@nazka ano 😊 moc chtěné, ikdyž se nesnažíme. Teď řešíme bydlení 😁

themuffin
12. bře 2022

@evunka27 ono jestli jsi 8-9 dpo, tak MS by měla přijít tak za 5-6 dní. Luteátní fázi by jsi měla skoro 20 dní 😆 jinak já od 8dpo měla citlivý čich, bolelo mě břicho, jak kdybych to měla dostat. Teď jsem 10+0

evunka27
autor
12. bře 2022

@themuffin každý má ovu jinak, vzhledem k tomu, že mám cyklus delší cca 31 dní, a ms 4-5 dní, tak mi vychází ovu na 12 den cyklu - což není divný. No a zbytek prostě čekám na ms.

evunka27
autor
12. bře 2022

@themuffin jinak břicho mě taky bolí jak kdybych to měla dostat, tak snad se zadařilo 😊

themuffin
12. bře 2022

@evunka27 já si měřila bazální teplotu, takže jsem věděla přesně kdy byla ovulace a od toho jsem očekávala MS, protože ovu byla pokaždé jiný den. Někdy 15dc, jindy 30dc 😃

evunka27
autor
12. bře 2022

@themuffin já ji poznám jak kdy, ale tento měsíc vím 100% kdy byla aniž bych ji hlídala 😁 vím tedy rozmezí 2 dní.

felis
13. bře 2022

@evunka27 ahoj, jsme na tom dost podobně, jsem dnes 7-9DPO. Od 4-6 dne DPO (konkrétně od čtvrtka) mě bolí břicho, občas mě tam píchne, je to jak na MS, ale není to MS (do té mám 5-6 dní) anebo je takový... nooo... tlak. Po ovulaci se mi většinou nalily prsa a zplaskly až s MS. Tento měsíc po ovulaci nic a až od pátku je mám větší a začaly mě bolet. Ve čtvrtek na obědě se mi udělalo trochu zle, že se mi točila hlava... My si zrovna tenhle cyklus řekli, že na to nebudeme tlačit a necháme to půl roku, aniž bychom o početí mluvili nebo to řešili 🤣 Já si dokonce stáhla menstruační kalendář, abych si do něj všechno zapisovala, abych měla podklady pro gynekoložku, když nám počít nepůjde (je to super appka, generuje údaje, dáváte poznámky, jak se cítíce, atd.). S dcerou jsem pár dní před MS taky cítila, že jsem v tom a i ještě předtím, než jsem našla // na testu... No, uvidíme. Nechci se v tom patlat, řešit to, minulý cyklus jsem si diskuze na netu zakázala a už jsem zase tady, protože to nejde 🤣 ...anebo hledat příznaky, ale spíš ty příznaky teď nachází mě 🤣
Držím Ti palce 🍀

evunka27
autor
14. bře 2022

Tak holčičky 😊 dnes jsem 10-11 dpo a na testíku z ranní moči nepatrnej duch - bohužel mobilem nevyfotitelný. Ozvu se zase zítra 🤩

evunka27
autor
14. bře 2022

@felis držim pěstičky 😁 u nás je to chtěný-nechtěný. Já bych chtěla, ale chlap chce ještě chvilku počkat :D takže se nesnažíme, ale pozor si taky nedáváme 😂 prostě se sice do mě neudělal, ale i to málo stačí že 😁

nazka
14. bře 2022

@evunka27 to jsou dobré zprávy! 🍀kdy máš mít ms?

evunka27
autor
14. bře 2022

@nazka tak za 7-8 dní, takže ještě brzy a snad ta mrcha nepřijde

felis
14. bře 2022

@evunka27 držím palce... já mám mít MS za 5-7 dní. Dnes mě začaly strašně pálit prsa 🙈

nazka
14. bře 2022

@felis a Ty sis test delala?

felis
14. bře 2022

@nazka nn, nedělala 🙂 chci počkat do čtvrtka anebo vzhledem k tomu, že ve čtvrtek odjíždím na prodloužený víkend, tak to chci spíš nechat až na neděli anebo až pak v pondělí-úterý další týden... a buď se menstruace dostaví anebo dostaví a o to ten výsledek bude třeba vypovídavější. Možná to zní divně, ale snažím se "nebláznit" a udržet si zdravý nadhled. V minulosti jsem si myslela, že jsem těhotná a kdybych tomu dala ten čas, nebláznila a nedělala si testy, tak bych si ušetřila peníze, čas i nervy 😎 samozřejmě, zvědavá a napjatá jsem a dny bych nejraději přeskákala, dítě moc chceme 😍 , ale někdy je prostě nejlepší čekat a nedělat nic aneb... "Netlač řeku, teče sama."

evunka27
autor
15. bře 2022

Dneska sněhobílo :( včera jsem dost pila, zkusím za 2-3 dny 😊

felis
15. bře 2022

@evunka27 dle appky mám tři dny do menstruace a jsem 24DC (dnes 9-11 DPO), tak jestli Ty jsi nastejno, ale máš delší cyklus, tak to máš dostat někdy v neděli až v úterý. Podle mě se Ti nic nemusí ukázat ani za 2-3 dny 😉 vím, že je to těžké, ale zkus vydržet aspoň do soboty 😉- ona ta zklamání ze sněhobíla jsou nic moc 😘

evunka27
autor
15. bře 2022

@felis já bych měla dostat ms v úterý.
Vím, zklamání ze sněhobíla už jsem zažila 😂 nechám tomu volný průběh a testnu až za týden.. jen mě překvapil fakt ten miniduch včera - mohla to být i ryska, ale ta bývá šedá, tohle bylo růžově 🤷🏻‍♀️ Dokonce než mi zaschl test a než ukázal druhou čárku, tak tam ta testovací čárka byla vidět “bíle” a to se mi stávalo vždy, když na testu něco bylo. Dneska jsem neviděla ani testovací čárku bíle 🤷🏻‍♀️

evunka27
autor
15. bře 2022

@felis a teď jsem koukala i na test ze včera a furt je to tam nepatrně vidět. Tak já nevím 🤨😂
Tak moc bych si to přála..

felis
15. bře 2022

@evunka27 hafo času do úterý. My se teď s partnerem domluvili, že když to nedostanu do neděle, tak v pondělí udělám test - to budu 29 DC, to už by se mohly // ukázat (cyklus mám nepravidelný mezi 24-28 DC, takže proto až to pondělí).

@evunka27 na to neumím odpovědět - jiný test, jiný výsledek - i to se stává.

felis
15. bře 2022

@evunka27 třeba se pak sejdeme v jedné skupince se stejným měsícem porodu. Kdy jsi měla poslední MS? Já 20.2.

evunka27
autor
15. bře 2022

@felis taky 20.2, ale já mám poslední dobou zvláštní cykly. Akorát minulý měsíc mi vyšel asi skoro na den přesně..
Asi takhle k mým cyklům.. a to jsem mívala vždy pravidelný kolem 28 dní a loni se mi to rozházelo a takhle to potom vypadá 😂

evunka27
autor
15. bře 2022

@felis no a v tom posledním cyklu (teď) ty dvě fialový tečky značí ovu. Občas si tam něco zaznamenávám, ale teď začnu i ovulaci.
Protože aplikace ti ukáže přibližnou ovu, ne kdy ji máš že jo 😂

felis
15. bře 2022

@evunka27 Taky 20.2. - to je vtipné 🙂

evunka27
autor
15. bře 2022

@felis teď jsem v jiném vláknu četla, zkusit test prosvítit telefonem.
Takže dnešní i včerejší krásná čárka 🤩 (dnešní je vidět trochu líp - docela paradox, když jsem ji na testu normálně neviděla 😂)
A vzala jsem jasně negativní test z minulého měsíce a tam čárka nebyla vůbec 😁

evunka27
autor
16. bře 2022

Samozřejmě že jsem to nevydržela a musela to dnes zkontrolovat. Okem krásně viditelný duch, mobilem je to horší, tak jsem ji upravila 😊
Dnes jsem 12-13 dpo.

felis
16. bře 2022

@evunka27 vidím // a moc gratuluju a ať sílí! 🙂