Možnost těhotenství? Jaké mohou být příznaky?
Dobry den, měla bych dotaz.
Hrozně mě bolí podbřišek a trochu břicho, třeští mě hlava a dokonce jsem rano i zvracela. Co by to mohlo být
@elizhabeth může to bejt cokoliv zalezi v jakém jste cyklu atd ..
@nikolite no mám citlivé i bradavky
@elizhabeth tak může to bejt od hormonů ,nebo před Ms může to bejt těhotenství tyto příznaky jsou u dosti věci stejný bez testu to asi nezistite 😉
@elizhabeth nejlepší je udělat si test .. pokaždé když jsem měla nějak odchylky od normy, tak nic… vždycky když jsem byla opravdu těhotná, tak jsem se citila, jako bych to měla kazdou chvilku dostat …
@janule0123 no mě v pátek začal bolet podbřišek a bricho, a měla bych to mít 28
@elizhabeth zítra můžete vyzkoušet tt a uvidíte
@lencaa11 zkusím a uvidím
Pokud to máte dostat až 28. Tak nevolnost jako těhotenský příznak nepočítejte. Na to je brzo , ale bolesti v podbříšku a citlivé bradavky jsou příznak který se oběvuje již před vynecháním MS. Nicméně to také může být PMS.
@nikolite jenže mě je divny ze 6 dni předem a nikdy jsem take bolesti
@elizhabeth tělo není stroj který jede pořád stejně stačí málo a tělo si jede svoje já měla x let třeba ovu spineni pak jak utne a nic ovu teď ovu nepoznám dřív jsem měla Ms silnější teď ji mám min a i min dní tělo se mění hormony atd. ..uvidite podle testu ☘️😏

Cokoliv 🙂 vyróza, těhotenství nebo třeba přejezení bramborovým salátem 😁 .... Tohle je dost málo informací na odpověď.