Možnost těhotenství po zpoždění a negativním testu?
Dobry den,chtela bych vás poprosit jestli je možnost ze jsem těhotná , dělala jsem tehu test ,a mám 5 dni zpoždění , moc děkuji za odpovědi

@nikjean Děkuji, no mám trošku strach, aby aspoň ty 2 čárky byly, protože tohle je můj druhý pokus, po. prvním jsem měla nějaké těhotenské příznaky, test pozitivní, ale biochemko, a teď nemám příznaky žádné, kromě bolesti prsou, ale to je z hormonů. 😀 Ale říkám si, že třeba jsem si to poprvé jen vsugerovala, protože prostě těhotná jsem, a když to nedopadlo, tak teď už vím, že se to povést nemusí, tak teď to třeba tak neberu. 😅 Snad chápeš, co tím chci říct. 🙈
@lucieevita Dobře, moc Děkuji 😊
@stastnamatka07 No, nestačím se divit , přitom reagovat vůbec nemusí , bych řekla ze skupina je snad pro všechny a je přece jedno kdo na co se ptá ,
I kdyby to měla byt stejná otázka několikrát pokud nechce ať nereaguje , udělá lip než blbi připomínky , to nikoho nezajímá
@stastnamatka07 Moc Vám Dekuji , za radu a podporu, byla jsem na krvi , potvrdili ze mám hodnoty vysoké a ve čtvrtek jdu k doktorce 😊 moc Děkuji
@techetova no ono kdyby takovych to nesmyslnych dotazu nebylo dnes a denne milion asi by ostatni takto nereagovaly,ale pokud by jste si precetly navod u testu nemusely by jste zahlcovat konika zbytecnyma dotazama😷😷Ale ono je jednodussi sem napsat nez si precist navod,je smutne kam ta mentalita lidi speje ....
Ano, take to tak vnímám, navod nepotrebuji číst, stačí vlézt sem. A uz na střední jsem věděla, ze tam ma být druhá čárka a pokud je okem viditelná, tak by to mělo být i jasné. Ale pravda je, že rozum zaostává.... občas ty dotazy tady prostě nechápu....jak v malomocné třídě.
@vendelinka08 malomocenstvi neboli lepra, myslim, mozek nijak neposkozuje
...to jen tak pro poradek :D 🙂
Hlavně se nestačím divit , kolik lidi úplně bez nějakého důvodu se k tomu vyjadřují a naváží se do ostatních ,když k tomu nemají důvod , a vy co se vám to nelíbí jste reagovat nemuseli na vaše připomínky , se nikdo neptal a hlavně ani nevíte co k tomu předcházelo a proč jsem se zeptala, ale ono je nejlepší hned někoho pomluvit

@stockib Jeden odběr opravdu není směrodatný, takže pravděpodobně půjdeš na další. Držím palce. 🍀