icon

Možnost těhotenství po zpoždění a negativním testu?

techetova
6. říj 2021

Dobry den,chtela bych vás poprosit jestli je možnost ze jsem těhotná , dělala jsem tehu test ,a mám 5 dni zpoždění , moc děkuji za odpovědi

Možnost těhotenství po zpoždění a negativním testu?
Strana
z2
nikjean
7. říj 2021

@stockib Jeden odběr opravdu není směrodatný, takže pravděpodobně půjdeš na další. Držím palce. 🍀

stockib
7. říj 2021

@nikjean Děkuji, no mám trošku strach, aby aspoň ty 2 čárky byly, protože tohle je můj druhý pokus, po. prvním jsem měla nějaké těhotenské příznaky, test pozitivní, ale biochemko, a teď nemám příznaky žádné, kromě bolesti prsou, ale to je z hormonů. 😀 Ale říkám si, že třeba jsem si to poprvé jen vsugerovala, protože prostě těhotná jsem, a když to nedopadlo, tak teď už vím, že se to povést nemusí, tak teď to třeba tak neberu. 😅 Snad chápeš, co tím chci říct. 🙈

techetova
autor
7. říj 2021

@lucieevita Dobře, moc Děkuji 😊

techetova
autor
7. říj 2021

@stastnamatka07 No, nestačím se divit , přitom reagovat vůbec nemusí , bych řekla ze skupina je snad pro všechny a je přece jedno kdo na co se ptá ,
I kdyby to měla byt stejná otázka několikrát pokud nechce ať nereaguje , udělá lip než blbi připomínky , to nikoho nezajímá

techetova
autor
Autor odpověď smazal
techetova
autor
Autor odpověď smazal
techetova
autor
11. říj 2021

@stastnamatka07 Moc Vám Dekuji , za radu a podporu, byla jsem na krvi , potvrdili ze mám hodnoty vysoké a ve čtvrtek jdu k doktorce 😊 moc Děkuji

mdch91
Autor odpověď smazal
nat
12. říj 2021

@techetova no ono kdyby takovych to nesmyslnych dotazu nebylo dnes a denne milion asi by ostatni takto nereagovaly,ale pokud by jste si precetly navod u testu nemusely by jste zahlcovat konika zbytecnyma dotazama😷😷Ale ono je jednodussi sem napsat nez si precist navod,je smutne kam ta mentalita lidi speje ....

mdch91
12. říj 2021

@nat nevim, jestli jsem nekdy cetla navod k tehotenskymu testu. Je to v kazdy druhy americky komedii, ze cekaj, jestli se objevi druha carka. Mne prijde absurdni se na to ptat, snad i kdyby tam zadnej pribalovej letak nebyl.

vendelinka08
12. říj 2021

Ano, take to tak vnímám, navod nepotrebuji číst, stačí vlézt sem. A uz na střední jsem věděla, ze tam ma být druhá čárka a pokud je okem viditelná, tak by to mělo být i jasné. Ale pravda je, že rozum zaostává.... občas ty dotazy tady prostě nechápu....jak v malomocné třídě.

mdch91
12. říj 2021

@vendelinka08 malomocenstvi neboli lepra, myslim, mozek nijak neposkozuje
...to jen tak pro poradek :D 🙂

techetova
autor
12. říj 2021

Hlavně se nestačím divit , kolik lidi úplně bez nějakého důvodu se k tomu vyjadřují a naváží se do ostatních ,když k tomu nemají důvod , a vy co se vám to nelíbí jste reagovat nemuseli na vaše připomínky , se nikdo neptal a hlavně ani nevíte co k tomu předcházelo a proč jsem se zeptala, ale ono je nejlepší hned někoho pomluvit

techetova
autor
12. říj 2021

@nat Pokud vím , skupina je veřejná a je snad jedno kdo a na co se ptá a pokud se vám to nelíbím nereagujte vůbec , hlavně nevíte co k tomu předcházelo, tak si blbi připomínky nechte nikdo se vás o ne neprosil .

Strana
z2