Může být pozitivita klíčem ke spokojenosti?
Ahojky holky tak co myslíte ???

@pidalka2545 Může se jednat i o tzv. biochemické. Tudíž může být zpoždění a dostaví se menstruace.
Opravdu se netrap, netestuj a nech to na přírodě.
Při problémech na gyndu.
@hennrietta byla sem na gyndu,tak ještě jsou male tak půjdu znovu na kontrolu koncem června 😉, ale jsem v tom.
@hennrietta tak jsem byla na gynekologii ve středu , a nebylo tam nic... sliznice prej v pořádku... já právě nevím jestli není brzo tak jsem dneska byla na krvi.... mám nepravidelný cyklus ... někdy 28 a někdy 39 a naposledy jsem to měla MS 25.4. a o týden dřív tak nevím zda se třeba šoupla ovulace... podle kalendáře když dám 28 dní tak mám 9 dní zpozdění a když 39 tak mi zbývají 3 dny do MS
@pidalka2545 no to je divné poslední MS v dubnu a tehotenstvi to nebude možná hormony ..uvidíte co krev ale divné to je
tehotná prej být můžu...ale je to jestě brzo možná...
@pidalka2545 Tak nezbývá nic než čekat do příští kontroly. Pokud nevíš, kdy byla ovulace, tak je to všechno jen hádání...
@hennrietta to nevím kdy byla... to nikdy nevím...jak to mám nepravidelný ..
@pidalka2545 řekla bych spíše ze jsou to hormony. Proč si nestahnete aplikaci a tam si nezapisujete kdy mate menstruaci ono vám to i ukáže kdy mate ovulaci neříkám ze je to přesné ale aspoň si budeme pamatovat kdy jste měla poslední mesicky.
@maja050812 zapisuji, ale doktor mi řekl že je to kravina nějaka aplikace, a ani to nesedí, a kort když mám nepravidelnou MS... ale už jsem to pustila z hlavy...kašlu na to...
@maja050812 Aplikace na ovulaci je strašná blbost. A doufám, že se tím nikdo neřídí. 🤦♀️
O něco přesnější mohou být ovulační testy (ale mě se ukazovaly pozitivní, i když jsem trpěla na anovulační cykly při PCOS) a když chce mít žena jo přehled, tak měřit bazální teplotu (podle pravidel a co nejpřesněji).
tak jsem byla na krvi v Pátek a je negativní, ale pořád jsem to nedostala, a ted 2 dny špiním...a dneska ráno mě začli bolet prsa....
@pidalka2545 tak bych to viděla na nějaký hormonální šrum možná cysta ,endometrioza ,polyp ,cokoliv jiného nez tt když je krev negativní je možné že se Ms teď ukáže když začlo špinění ...
cysta určitě ne, ani polyp ...na uultrazvuku nic není.... já že jsme měli nechráněný sex je to cca 7 a10 dní tak mě napadlo zda to není uhnízdění ? :/ nikdy jsem takhle nešpinila ...
@pidalka2545 polyp se na ultrazvuku nepozná měla jste Ms naposled v dubnu co jste psala a teď máte červen což je dosti divné jako možné je vse ale přijde mi to dosti divné ne vždy spineni je o těhotenství uvidíte co krev další ..a lékař vám na to řekl co ?
že být těhotná být můžu , že je to jestě brzy....
že to mám nepravidelné :/ jednou 28 dní pak 39 dni :/
@pidalka2545 pokud je krev negativní tak těhotná nejste. Možná by bylo fajn se smířit s tím ze to bude nějaká hormonální nerovnováha a přestat si “vsugerovavat” ze by to mohlo byt těhotenství. Netlačte na pilu.
@maja050812 Dobrý den, teprve jdu odber krev 27.6 na lacno. Udělala jsem 4krat test a vse silne pozitivní. Mám dve holcicky 😉
@pidalka2545 Kdyby se teď mělo jednat o uhnizďování, podle krve už by se to dalo poznat. Pokud máš v papíru z laboratoře napsáno negativní, tak z toho bohužel nic nebude.
@michaela666 aha,dobře. Jenom sem vas napsala

@maja050812 Jo já už na to kašlu…