Může být pozitivní Mama test po zpoždění spolehlivý?
Ahoj holky,
jsem 30 DC a třetí den mám zpoždění.
GS Mama test mi už druhý den hází duchy. Dneska zesílil. Dr Max ale nic 🤷🏻♀️. Kromě pocení, bolesti v podbříšku jako na ms a častého čůrání, nic nepozoruji. Ovulaci bohužel v posledních měsících nesleduji, protože už mi z toho hrabalo a rekla jsem si, že si od toho dám pauzu. Cyklus mám pravidelný a MS zaznamenávám. Ovulace se nejspíš musela posunout, protože když jsem ji sledovala (testy), tak vycházely pozitivní na 14dc. BT jsem neměřila kvůli směnám v práci. Vzhledem k poslednímu styku tedy ovulace musela proběhnout asi cca 17-19 DC.
Myslíte, ze mužu Máma testu verit? Na fotce jsou mama testy v porovnání jak sílí, samotný mama test hned po vytěžení z nádobky s močí, a pak v porovnání s Dr Max ze stejného vzorku moči.

Mamatest je vadný na první pohled.....
Měla jsem jich nespočet a každý den čárka a na jiném testu(značce ani ň)
Může mít méně barviva, ale ukázal by aspoň málo.....
@vikysek0987 Myslíte tu rozpitou barvu? Tak je to tím, ze ten test je foceny hned po vytažení z nádoby s močí 😊
@nina004 děkuji za reakci 🙏. Já se právě obavám, že Mama test mi vytváří falešné čárky. Dr Max negativni, Sluníčko negativni. Vše citlivost 10. Zkusila jsem to rozseknout třetí značkou testu (sluníčkem) a ani náznak. A na Mama testu mi čárka sílí. Bude to fakt spis zklamání. Jen nechápu, kde je moje jinak pravidelná MS 😔🤷🏻♀️?
Uvidíš, nebo pokud je ta čárka taková nevýrazná může to být i biochemické. Teď jsem také jedno měla, tři dny spozdeni na testu duch a pak přišla hodně silná menstruace. A po menstruaci už ani náznak, odešlo to.

Asi bych v tomto případě věřila, když lehce sílí v porovnání. Má více barviva. Držím palce 🍀