Ahoj, v neděli se mi nedostavila ms, test negativní, dnes ráno jsem test dělala znovu a objevily se dvě čárky (slabší) 🙂 Šla jsem hned na gyndu,kde mi sestra řekla,že jdu moc brzo ( prý jsem měla přijít až po 2 - 4 týdnech po vynechání ms), pan doktor opravdu na ultrazvuku neviděl ani náznak... Sestra mi vzala krev a zítra mám zavolat na výsledky.
Moc se bojím, že výsledky z krve budou negativní , myslíte, že se to může stát?
Omlouvám se možná za hloupý dotaz,ale jsem strašně nervózní 😒
v den kdy měla dorazit ms, by měli být krevní testy už prokazatelné, kord jestli se jedná o těhotenské čárky na testu - tak krev už bude v tuto chvíli pozitivní, pokud bude krev negativní, tak těhotná s největší pravděpodobností nejsi, ale ještě je možné, že i na tu krev bylo brzy - ale v tom případě těhotenský test ti ještě ani nemohl vyjít (udává se, že z krve se to dá zjistit již po 10-14 dnech po oplodnění ) Krevní testy jsou spolehlivé - a je to na krvi vidět o několik dní dříve než na volně prodejných TT. Na ultrazvuku to je vidět někdy až na 5 týdnu, možná proto ti sestra říkala, že jsi měla přijít později, aby nemuseli brát krev . Tak držím pěsti. Dej vědět, jak jsi dopadla.
Klaplo to 🙂 v pondělí jdu znovu na krev, jestli to stoupá...
Super 🙂 Držím pěsti a přeji hezké těhulkování. 😉
Tak pred tydnem jsem byla na ultrazvuku a plod byl 3mm , ale nebylo videt srdicko, doktor rekl, ze to nevypada moc dobre a ze mam za tyden prijit. Cely tyden probihal ok, ale vcera vecer jsem zacla malinko spinit a v noci me dost bolelo bricho jako pri ms.
Uz prestavam doufat, ze mi doktor rekne neco pozitivniho a pripravuju se na nejhorsi - kyretaz.
Za hodinu budu na ultrazvuku a dozvim se pravdu, nevim, jak se s tim vyrovnat :( :(
@zoufalka88 Hele, pokud by se ukázalo, že je něco špatně, tak se s tím vyrovnáš - to se neboj. Já si zamlklé těhotenství obrečela (bohužel u mě srdíčko na ultrazvuku bilo a za další 2 týdny už nebilo ☹) - potratila jsem v 9 tt, šla na revizi, počkala 4 týdny do další menstruace a ta další už se nedostavila, protože jsem byla znovu těhotná. Musíš to brát tak, že příroda ví co dělá. Ale teď bych ještě flintu do žita neházela. Uklidni se, nenervuj se a šupajdi na ten ultrazvuk - všechno může být v naprostém pořádku a to špinění nemusí nic znamenat 🙂 Drž se!!!!!
tak bohuzel ultrazvuk byl porad stejny, zadne srdicko ani zvetseni, zacla jsem i vice krvacet, tudiz me pan doktor posila zitra na preruseni do nemocnice :( tak jen jsem se potrebovala vypsat.... budeme se snazit dal :( uz jsem to obrecela :(
Ahoj,chtěla bych se zeptat.PM jsem měla 26,7,,těhotenský test min.týden druhá čárka slabě vidět.Dnes jsem byla u doktorky na ultrazvuku bylo vidět jen malinký kolečko/zapsala mi orientačně 6+5tt/,vzala krev.Je možný ,že by mohlo být v 6+5 nízký HCg a je malinký kolečko v téhle době v poho?Mám tvrdý podbřišek,nevolnosti,pořád běhám na malou...Moc si mimi přejeme,osm se snažíme,oba jsme zdravotně o.k.Děkujupředem za odpovědi..
@gabi1950 ne normální to není.Pokud jsi v 7 týdnů,tak už by tam muselo být vidět mnohem víc,než jen kolečko.Možná jsi měla posunutou ovulaci,ale spíš to vypadá na neprosperující těhotenství.Určitě máš další kontrolu a na ní se rozhodne...Držím pěsti.Já jsem toto zažila 3x a nikdy to nevyšlo...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Pokud jsi tehu, tak bude hcg v krvi, zjisti cokoli co je vic jak 0 😉 Jinak je urcite lepsi vydrzet, nestresovat se a zajit k dr az po tech 2-4 tydnech i kdyz je to tezke 😉