Muže byt těhotenství?

pro89
3. únor 2019

Ahoj, pouze z nedockavosti a zvědavosti . Jsem 14 DPO menstruace ma přijít v úterý, test negativní . Ovulace 21.1. sex 19.1. a 21.1. pak ovulacni test skoro čisté bílý .
Příznaky : zhruba před 10 dnema chvilkova bolest jako by měla přijít menstruace , pak zimnice pocit nemoci , zvýšena teplota od minulého týdne 37,3 - 37,5 i bez příznaků nemoci , vytočí mě i blbosti , pocit pnutí v prsou , občasny tlak v podbrisku většinou na prave straně , smrdelo mi uvařene maso jako zkažené . Měl někdo podobné příznaky ?

pro89
autor
3. únor 2019

A poslední tři - čtyři dny je zle skoro po všem co s nim .

lilienelli
3. únor 2019

@pro89 já mám podobné příznaky uz rok a půl před menzesem a těhotná nejsem,sugesce prostě...zkus test v úterý,držím palce !

lachtanice86
3. únor 2019

@pro89 kdyby si měla příznaky z těhotenství tak by byl test pozitivní

sudylichozrout
3. únor 2019

@pro89 14 DPO uz by byla na testu carka. Tehotna nebudes. PMS plus vsugerovane priznaky.

tulikiss
3. únor 2019

priznaky tehotenstvi, pokud to je opravdu tehotenstvi, jsou zpusobeny prave hormonama ktere zacne telo produkovat a pokud uz je tech hormonu tolik, ze clovek na sobe citi nejake piznaky, tak uz by to test ukazal.. bohuzel. ja pred 3 mesicema mela ukazkovy priznaky i sem zvracela,az me to vydesilo, ale nastesti to bylo jen nervama pred operaci. hlava vazne dokaze hodne.

madamas
3. únor 2019

Tak tak..těhotenské příznaky způsobuje hcg, který by už byl prokazatelný na testu..zřejmě jsi byla jen nachlazená, teď všude něco lítá.

lnk84
3. únor 2019

Takové příznaky jsem měla, ale až tak týden nebo dva po vynechané menstruaci..

nastavajicimaminka
22. bře 2022

Krásné odpoledne maminky potřebovala bych pomoct spíše radu...s přítelem se snažíme o miminko bohužel pokaždé se nám to toho postavila cysta tak jsme domů dalo volný průběh...moje poslední MS 14.března byla spožděná o 3 dny po 5 dnech měsíčkách co mi skončili mě začalo pichat v břiše...u dělohy a kolem levého vaječníku...v pondělí jsem navštívila svého gynekologa a podle ultrazvuku je vše v pořádku i cystu se už nejedná ale bolest nemohli upřesnit byl podezření na zánět tak mi odebrali krev a dnešní výsledky se ukázali že o zánět nejde ale byla jsem pozvána paní doktorkou znovu příští pondělí že mám nějakou hodnotu sníženou omlouvám se ale moc tomu nerozumím proto se radim s vámi moc si přejeme miminko a chtěla bych vědět názor ostatních zda se mohu alespoň trochu těšit na to že by mohlo být miminko nebo to nic nebude poslední těhotenský test jsem provedla 11.března tedy když mi nepřišla MS po 3 dnech přišla test negativní...děkuji holky za radu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru