Může být týdenní špinění příznakem těhotenství?
Ahojte,
chtěla bych se zeptat, 30.dubna jsem lehce začala špinit hnědou krev. Bylo to vždy jen na utřeni. 3dny jsem měla každou noc trošku víc špinění, ale nic velkého. Dělala jsem si test 1.5. A negativní. Od té doby jsem netestovala. Jen stále lehce špinim, ale světle červenou až hnědou krev. MS měla dojít 1.5. Ale stále jen špiněni. Někdy mě lehce bolí podbříšek a jeden den jsem měla lehounce sraženinu. Jinak nic. Co by to mohlo byt? Děkuji moc
@moniq112 taky to může být nedostatečnou funkci žlutého tělíska a tím padem nízký progesteron.
Dobrý den potřebuji poradit v dubnu sem nedostala ms a teď 7 května sem začala spinit a dnes je 15.5 a furt spinim bolí mě prsa kdy si mám udělat těhotenský test abych věděla děkuji
Dobrý den potřebuji poradit v dubnu sem nedostala ms a teď 7 května sem začala spinit a dnes je 15.5 a furt spinim bolí mě prsa kdy si mám udělat těhotenský test abych věděla děkuji
@terzapavkova pro jistotu udělej, ale podle mě tam bude jiný problém. Zajdi k Dr.

@moniq112 já jsem to tak měla, tzv. Uhnízdění vajíčka. Těhotenský test mi vyšel pozitivní cca za 3 týdny... Takže špinit klidně můžeš