Může být viditelně pozitivní těhotenský test falešný?
Ahoj, přes rok už se snažím otěhotnět, v prosinci mi vyšel slabě pozitivní test a nakonec to bylo biochemické. Teď jsem si udělala test a má čárku dost viditelnou, chci se zeptat, jestli i takový test může být falešný?

@teruteru a nevíte zda může cysta ukázat takhle pozitivní test?.. Po tak dlouhém čekání a biochemickém těhotenství se už úplně bojím radovat 😔
Cysta dělá spíše duchy. Podle mě si těhotná, pro klid bych zašla pro jiný test a zkusila ještě jeden.
Takove čárky už falešné nebývají, ale že z toho nebude biochemické ti nikdo nezaručí.
To je pěkná čárka,už máš vynechanou ms?
@sylvka už 13 dní zpoždění. Jenže jsem si testy dělala i hned pár dní po vynechání MS, asi cca tři, čtyři dny a to mi to neukázalo žádnou druhou čárku. U mě je dost možný, že mám ovulaci posunout, protože každý měsíc mám menstruaci jinak. Tak jsem z toho taková nesvá a nevím co si o tom myslet.
nejlepší bys měla jít na odběry krve - ale je potřeba jít dvakrát obden a tam se uvidí, jak ti roste hormon. A jestli máš dva týdny spoždění, tak zhruba za dva týdny bys mohla jít už na gyndu a tam by mělo být srdíčko - ale je fakt, že jestli máš nepravidelný cyklus, není jistota, že srdíčko už bude.
Nezbyva nez testovat jestli bude carka silit 🙂 preju stesti
@veronika111111111 Děkuji 😊

Muze, ale je to spise vzacnost.