Může být výtok příznakem těhotenství?

nuzky
12. kvě 2010

Ahoj holky, nenšla jsem tu přímo odpověď na můj dotaz, tak si dovoluji načít nové téma.
Letos v lednu jsem otěhotněla... než jsem objevila // tak jsem chytla kvalinky ... nateklé pysky, a bělavý hustý hrudkovitý výtok... během 2 dnů to vymizelo. Těhulkování jsem si moc dlouho neužila, jelikož nám netlouklo srdíčko 😢 a v březnu jem byla na revizi. 40 dnu po níjsem dostala MS - to bylo 20 dubna. Naše první snažení bylo na prvního máje. Teďkon je to druhý den co mě bolí dole pysky taky, mám jí jako nateklou, pálí mě... a mám ten samý výtok co minule (trochu slabší a ne tak hustý)
Nikdy jsem na nejake vytoky netrpela, neznam to ...ale říkám si jestli to může být příznak nového těhu ???
Měla jste nektera taky tento problém a pak zjistila tehu ?
MIminko si moc prejeme !!!!!

Děkuji moc 😉

naty
12. kvě 2010

spíš bych řekla, že máš zase kvasinky... ☹ ...což nevylučuje těhotenství...jak to člověk jednou lapne, těžko se toho zbavuje... 😒 ...měla sem je v těhu taky, nejlepší je zajít za mudrou, ať tě vyšetří, říct jí o snažení, ať tomu přizpůsobí léčbu... 😉

nuzky
autor
12. kvě 2010

Naty... to bych teda nerada kdyby se mi toto opakovalo casteji 🙄 je to vazne neprijemne. Ale kdyby to byl vazne priznak tehu, byla bych nejstastnejsi 🙂 snazime se rok o miminko .

naty
12. kvě 2010

no, bojím se, že příznak těhu to není.... ☹ ...já to znám, je to pěkněj humus...ale existuje spousta přípravků,i preventivních, jak se toho, co nejrychlejc zbavit...na mimi, si myslím,to nemá vůbec vliv... 😒

nuzky
autor
12. kvě 2010

ja jsem prave cetla na http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/problemove... jako ze dochazi k hormonalnim zmenam a ze je zena vice nachylna... no nechci si tehu vsugerovat . Ale docela me to zarazilo. Ja mam doma jeste z minula gynopevaril nebo jak se to jmenuje. A ten 1 cipek mi zabral ihned. Tak snad to vymizi ...

naty
12. kvě 2010

snad jo!! 😉 Přeju hodně štěstí, ať se toho zbavíš a ať je mimísek brzo na cestě!! 😵

bubblegum
12. kvě 2010

Já když jsem si šla k doktorovi pro oficiální potvrzení těhotenství, tak jsem trpěla přesně tím co ty. Nikdy předtím jsem nic takového neměla, taky jsem to neznala. A bylo to teda něco extra nepříjemného. Tak třeba to opravdu něco znamená??? Budu držet palce at tě to už netrápí a at jsi opravdu těhulinka!!!

nuzky
autor
12. kvě 2010

bubblegum : děkuji moc . To jsi mě potěšila...že nejsem sama. No kééééž by to fakt znamenalo těhulkování 😀 jinak teda žádný jiný příznak nemám , MS steně čekám až po 20. květnu ...

eloana
13. kvě 2010

nuzky -to je mi lito a preji at se mimi brzy podari.
Ja na kvasinky trpim cele tehotenstvi.Doktor mi na to daval masticky,cipky.vse pomohlo jen na chvili.
Detska lekarka mi doporucila umyvat se octovou vodou a to jedine mi fakt zabira🙂

nuzky
autor
21. kvě 2010

HOLKY - MS NIKDE ... vcerejsi tehu test negativní a na to , ze bazální teplotu nemerim, mam 37.7 a v podpazí jen 36.9 ... a uz 3tí den mě pálí žáha..jako že já na toto netrpim.

co myslite ???
hlavne me zarazi ten rozdil teplot tam dole.nekde jsem cetla,ze vyssi BT znaci tehu 😀

moc moc prosim odepoved 😉

nuzky
autor
23. kvě 2010

nikdo mi nenapíšete už ? 😖

wacinka
23. kvě 2010

ahojky ono těžko soudit, když jsi Bt neměřila celý cyklus. Jak dlouho ti Ms mešká??

nuzky
autor
23. kvě 2010

wacinko : 3 dny a ani nemám pocit,ze by se neco delo... zadna bolest v podbrisku, jen me picha na levem vajecniku.. ☹

wacinka
23. kvě 2010

Tak zkus ještě vydržet a MS máš jinak pravidelnou??? Mně v začátku těhu píchalo taky na vaječníku. Hlavně se na tom moc neupínej. Vím co říkám, je lepší počítat s tou horší variantou. My na malou čekali hodně dlouho a já jsem se z toho i psychicky složila. Nikomu bych to nepřála. Mně se ukázaly dvě čárky až po 5 dnech od očekávané MS a to ještě hodně slabé.

malyusacek
24. črc 2014

Ahojky,já mám to samý co ty,už od soboty mě to trápí a je to hnus.O mimi se snažíme taky.Lékař má teď volno a zástup žádný nemá,tak si musím počkat.

mackii
13. srp 2014

Ahoj, tak mam přesně to samé co ty. 10dní bolest v podbříšku, již 5tý den pálení žáhy, BT 37,7°C, únava.. Včera jsem byla u Dr. řekl že se mi zvětšuje děloha, pokud do příštího týdne nedostanu MS tak mám přijít na krev. Takže nevím :D

svlocka
24. srp 2014

Ahoj jak se meri ta BT?a kdyz je vysi co znamena diky

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru