icon

Může Gynprodyl ovlivnit pozitivitu těhu testu?

tolarovaiva
26. dub 2017

Dobry den chtela bych se zeptat zda muze Gynprodyl ovlivnit pozitivitu tehu testu? Jsem 11 den po ET a uz tri dny mam na testu //. Myslite si ze muzu doufat?

no_title
26. dub 2017

Gynprodyl je progesteron, ten hladinu HCG neovlivňuje. Jediný lék, který toto ovlivňuje je Pregnyl (na vyvolání ovulace), protože obsahuje právě HCG a nějakou dobu v těle zůstává.
Já myslím, že můžeme tiše gratulovat 🙂

sabulina94
26. dub 2017

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Dnes mě bolel podbřišek . Začala jsem slabě krvácet udelala jsem si digitální test clear Blue kde se mi tehu potvrdilo 1-2 týdny . Bojím se toho zakrvaceni. Co to může znamenat . Děkuji za odpověď . Sabulina

no_title
26. dub 2017

@sabulina94 slabé zakrvácení může být nidace. Při uhnizďování miminka se naruší drobné cévy ve sliznici a pak můžeš trochu špinit. Jestli máš ale obavy, zajdi si na gyndu pro Utrogestan na udržení těhotenství a měj teď chvilku raději klidový režim. Pokud by ale krvácení bylo silnější nebo měla křeče, zajeď hned na gynekologickou pohotovost.

sabulina94
26. dub 2017

@no_title krvácení už ustalo bylo to slabe krvácení růžové barvy trvalo tak 10 min a teď už nic zítra skocim k lékaři . Ať mám jistotu

sarkaslovakova
6. kvě 2023

Dobrý den,chci se zeptat byla sem v dubnu na umělém oplodnění do toho beru gynprodyl a duphaston a po 17dnech jsem si udělala těh.test a vyšel negativní a už je to teď 22.den další test a taky nic měla sem dostat MŠ a ta taky nikde,tak já vlastně nevím na čem jsem.🙁