icon

Může hladina hCG 1 indikovat těhotenství?

aninca
8. říj 2025

Ahojte baby . S priateľom sa snažíme o babo .
Momentálne chodím na terapie do dennej kliniky . No moja terapeutka ma podozrenie že som tehu .
Vcera mi brali krv a dnes boli výsledky HcG 1.
V pondelok mi budú brat znovu krv. Otázka je mali ste to niektorá takto a boli ste tehu. ? Či si nemám robiť nádeje ?
Ďakujem

hezz17
8. říj 2025

Hcg 1 neni tehotenstvi.

aninca
autor
8. říj 2025

@aninca ešte aby som dodala . Ak som tehu tak len prvý týždeň približne .

hezz17
8. říj 2025
@aninca

@aninca ešte aby som dodala . Ak som tehu tak len prvý týždeň približne .

@aninca v tom pripade mi prijde vyhazovani penez za testovani hcg

aninca
autor
8. říj 2025
@hezz17

@aninca v tom pripade mi prijde vyhazovani penez za testovani hcg

@hezz17 prečo ? ( neplatím si to )

miryp
8. říj 2025

Dělat krevní testy týden po styku nemá význam, tělo ještě neprodukuje dostatek HCG, aby se hodnoty zvedly na úroveň, u které již lze hovořit o možném těhotenství, což ti ostatně výsledky krve potvrzují.

hezz17
8. říj 2025
@aninca

@hezz17 prečo ? ( neplatím si to )

@aninca o to hur. Uplne zbytecne vysetreni, ktere ti plati vsichni ostatni.

aninca
autor
8. říj 2025
@hezz17

@aninca o to hur. Uplne zbytecne vysetreni, ktere ti plati vsichni ostatni.

@hezz17 mám to preplatené poisťovňou . A nerobila som si tie testy že som ich chcela ale robila som ich preto že to moja terapeutka navrhla . Keďže beriem lieky ktoré v tehu brat nemôžem .

hezz17
8. říj 2025
@aninca

@hezz17 mám to preplatené poisťovňou . A nerobila som si tie testy že som ich chcela ale robila som ich preto že to moja terapeutka navrhla . Keďže beriem lieky ktoré v tehu brat nemôžem .

@aninca no a pojistovna bere penize odkud?

misha31
8. říj 2025

Hcg 1 maji zeny, ktere nejsou tehotne

hezz17
8. říj 2025

Kazdy lekar vi, ze tehotenstvi se zjistuje az po vynechani menstruace

aninca
autor
8. říj 2025
@misha31

Hcg 1 maji zeny, ktere nejsou tehotne

@misha31 sestrička z kliniki vravela že to môže byt začiatok prvé dni

anpineapple
8. říj 2025

Výsledek je negativní. Začátek to určitě být může, ale teď ještě tvé tělo prostě žádné HCG neprodukuje.

aninca
autor
8. říj 2025
@anpineapple

Výsledek je negativní. Začátek to určitě být může, ale teď ještě tvé tělo prostě žádné HCG neprodukuje.

@anpineapple to mi je jasne, len ci sa s tým niekto stretol už .
Ďakujem ❤️

miryp
8. říj 2025
@aninca

@anpineapple to mi je jasne, len ci sa s tým niekto stretol už .
Ďakujem ❤️

@aninca těžko budeš hledat ženu, která by týden po sexu běhala na krevní testy, neb je všeobecně známo, že to v takovou chvíli je úplně zbytečné.

aninca
autor
8. říj 2025
@miryp

@aninca těžko budeš hledat ženu, která by týden po sexu běhala na krevní testy, neb je všeobecně známo, že to v takovou chvíli je úplně zbytečné.

@miryp čítaj … poslala ma na tie testy terapeutka keďže beriem lieky ktoré v Tehu brat nemôžem …

reeeza
8. říj 2025

Já měla přímo u výsledků HCG napsáno z laboratoře, že HCG <5 znamená, že žena není těhotná, HCG >5 znamená, že žena je těhotná. Proto ti tu odpovídáme, že HCG 1 není těhotenství.

Uvidíš co další krevní test. Kdy ho máš??

Jinak vajíčko se uhnizďuje až tak nejdříve 6 dní po oplodnění, několik dní ta nidace trvá, růst hcg je v těch prvních dnech nidace velmi nízký.

miryp
8. říj 2025
@aninca

@miryp čítaj … poslala ma na tie testy terapeutka keďže beriem lieky ktoré v Tehu brat nemôžem …

@aninca já umím číst a nemám ani snížený intelekt - já ti jen píšu, že týden po sexu jsou testy zbytečné, protože výsledek bude vždy "negativní". Prostě tě tam terapeutka poslala brzy.

aninca
autor
8. říj 2025
@reeeza

Já měla přímo u výsledků HCG napsáno z laboratoře, že HCG <5 znamená, že žena není těhotná, HCG >5 znamená, že žena je těhotná. Proto ti tu odpovídáme, že HCG 1 není těhotenství.

Uvidíš co další krevní test. Kdy ho máš??

Jinak vajíčko se uhnizďuje až tak nejdříve 6 dní po oplodnění, několik dní ta nidace trvá, růst hcg je v těch prvních dnech nidace velmi nízký.

@reeeza v pondelok
A sex sme mali pred 2 týždňami cca

aninca
autor
8. říj 2025
@miryp

@aninca já umím číst a nemám ani snížený intelekt - já ti jen píšu, že týden po sexu jsou testy zbytečné, protože výsledek bude vždy "negativní". Prostě tě tam terapeutka poslala brzy.

@miryp nikde som nenapísala že som týždne po sexe. Písala som že ak by som bola tak na začiatku cca týždeň nie týždeň po sexe .

1pomnenka
8. říj 2025

Ne, nikdo nemá podobnou zkušenost, protože by se takhle brzy nenechal testovat. HCG se 14 dní po sexu ještě nemohlo vytvořit.

aninca
autor
8. říj 2025
@1pomnenka

Ne, nikdo nemá podobnou zkušenost, protože by se takhle brzy nenechal testovat. HCG se 14 dní po sexu ještě nemohlo vytvořit.

@1pomnenka Okay Ďakujem

miryp
Autor odpověď smazal
misha31
8. říj 2025
@aninca

@miryp nikde som nenapísala že som týždne po sexe. Písala som že ak by som bola tak na začiatku cca týždeň nie týždeň po sexe .

@aninca pokud je to od sexu 2 tydny, tak by hcg uz v krvi bylo. Nejsi tehotna. V krvi je detekovatelne jeste drive nez v moci a kdyby si spermie pockaly treba 4 dny na ovu, hcg by nebylo 1

aninca
autor
8. říj 2025
@misha31

@aninca pokud je to od sexu 2 tydny, tak by hcg uz v krvi bylo. Nejsi tehotna. V krvi je detekovatelne jeste drive nez v moci a kdyby si spermie pockaly treba 4 dny na ovu, hcg by nebylo 1

@misha31 ďakujem ❤️

hezz17
8. říj 2025
@aninca

@aninca pokud se o tehotenstvi snazis, tak je treba asi leky vysadit, pokud to lze. Protoze chodit na krevni testy po ktde soulozi je dost bizar.

aninca
autor
8. říj 2025
@hezz17

@aninca pokud se o tehotenstvi snazis, tak je treba asi leky vysadit, pokud to lze. Protoze chodit na krevni testy po ktde soulozi je dost bizar.

@hezz17 Okay :D

lencaa11
8. říj 2025

@aninca HCG je negativní

lv
8. říj 2025

Dobře si zvaž a poraď se s lékařem, terapeutem, jestli jsi natolik stabilní, abys zvládla teď mít dítě - některé psychiatrické léky brát lze, ale není jich moc a je to velká zátěž pro zdravou mámu.

lvl16
22. říj 2025

14 dní po se u by v krvi už HCG bylo, kdyby šlo o těhotenství. Já byla na krvi včera 10DPO (deset dní po ovulaci, kdy i proběhl sex) a hodnota HCG je 13,6. Což odpovídá začátku těhotenství (hodnota by v mém případě měla být 5-20 jednotek).