icon

Může jít o těhotenství nebo zpožděnou menstruaci?

baborakovasara
3. lis 2025

Holky měla bych otázku co myslíte?
Vidíte něco? Já totiž ano i přítel.
Ale chci se ujíždí zda nejsme blázni 😀
Test jsem si dělala 27.10. A 31.10. Jsem měla dostat menstruaci, ale mám 3 dny zpoždění do toho jsem dnes ráno lehounce pár kapek měla hnědou krev (takzvaně špinění) občas cítím tlak v párem podbřišku a někdy píchnutí, bolest prsou ani nemluvím. Na gynekologii jsem objednaná na 10.11. Pokud by menstruace nepřišla. Test jsem si dělala od mamatest, 99% spolehlivost, který se může dělat již 4 dny před menstruací.
Myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství? Či menstruaci?
Děkuji vám za zprávy

Může jít o těhotenství nebo zpožděnou menstruaci?
j.a.n.i
3. lis 2025

@baborakovasara Nic nevidim a nechápu proč si misto zakladani diskuze neuděláš další test.

1pomnenka
3. lis 2025

Negativní nebo špatná fotka.

veruvojtkova
3. lis 2025

Také nic nevidím ☹ já měla vždy i jen pár dnů po vynechané menstruaci na testu už dálnici a tady je podle mě bílo. Ale zkus si udělat test za jeden dva dny a uvidíš

lencaa11
3. lis 2025
reeeza
4. lis 2025

Mama testy rozhodně nejsou spolehlivé a často dělají falešňáky nebo prosvítá ryska.

Testuj každý den ráno. Pokud čárka nesílí, nejsi těhotná a ms se nedostavila nejspíš ze stresování a přehnaného pozorování.

Jak vypadá dnešní test?

kopmina
4. lis 2025

Tak to tam asi pak vidíte jen proto, že to chcete vidět. Jinak tam nic není 🙂

baborakovasara
autor
4. lis 2025
@kopmina

Tak to tam asi pak vidíte jen proto, že to chcete vidět. Jinak tam nic není 🙂

@kopmina dobrá děkuji 😊

baborakovasara
autor
4. lis 2025
@reeeza

Mama testy rozhodně nejsou spolehlivé a často dělají falešňáky nebo prosvítá ryska.

Testuj každý den ráno. Pokud čárka nesílí, nejsi těhotná a ms se nedostavila nejspíš ze stresování a přehnaného pozorování.

Jak vypadá dnešní test?

@reeeza včera jsem nedělala, udělala jsem si dnes ráno a to od clearblue digitální, vyšel negativně...

baborakovasara
autor
4. lis 2025
@veruvojtkova

Také nic nevidím ☹ já měla vždy i jen pár dnů po vynechané menstruaci na testu už dálnici a tady je podle mě bílo. Ale zkus si udělat test za jeden dva dny a uvidíš

@veruvojtkova určitě děkuji za info, budu dělat zítra raní 😊 tak uvidím