Může kvasinková infekce způsobit pozitivní těhotenský test?
Chci se zeptat dnes sem zjistila že mam výtok někdy hustý někdy jak vodá a v tom hustým bilím sou bílé hrudky myslím si že to sou kvasinky :/ mohl by mi z kvasinek vyjít tehotensky test z moči 5x za sebou pozitivně ? :/
@misa1235 ne nemohl
Kvasinky se v tehu objevuji dost casto...urcite zajdi na gyndu at ti neco daji...na tehu test reaguje pouze tehotenstvi😀
Objevuje se to částo v těhotenství je to teda normální u těhotenství jinak děkuji :D nejsem v tomhle moc zkušená :D
Boraxove globule jsou nejlepší... Jinak gratuluji
@letadylkokane tohle se prece muze az od 2.trimestru, v 1.trimestru to zaden gyn.nedoporucuje.
Ano,jsi tehotna a navic mas infekci,proto ten vytok.Zajdi k dr.
@priefi brala jsem to v prvnim trimestru a uplne bez problemu. Napsala mi to moje gynekolozka 🙂
Jsem objednána na pindělek tam mu to hned řeknu díky moc 😘
Ahoj, bohuzel nemam zkusenosti s kvasinkovou infekci ale mam ji velmi casto a muzou kvasinky ovlivnit nejak tehotensky test? Protoze si chci udelat th. Test ale nevim jestli mi to kvasinky neovlivni tak jestli nemam radci cekat az budu v poradku.

@misa1235 urcite ne. Jsi tehotna. Kvasinky zalec, mne pomohl Macmiror, ten se smi i v tehotenstvi, jen je na predpis.