Může mamatest ukázat falešně pozitivní výsledek?
Ahoj holky,
2 dny zpět jsem si dělala mamatest a téměř hned po vytáhnutí testu z moči mi na něm vyjela druhá čárka. Koukala jsem na to jako blázen, protoźe jsem nic takové nečekala :D včera jsem si Zkoušela dělat i digitální clearblue, ale ten vyšel negativní. Myslíte, že by mi třeba ten papírkový ukázal falešnou pozitivitu? A nebo je na ten digitální ještě moc brzy?

@janulenaa já měla pozitivní v prosinci Sluníčko ,jiné buď negativní nebo hodně slabé,nakonec jsem to dostala ,takže asi biochemické těhotenství.
@janulenaa můžete být těhotná ,ty testy Dr.max jsou opravdu hodně světlé,zkuste třeba ty z Benu
@katherine177
Dnešní test opět nevím jestli tu čárku vidím jen já 😂
@janulenaa vidím
@katherine177 podle fotek možná vidím že test drmax sílí. Dneska je to 11 dní od očekávané ms.
@martina_cz ano i me to tak delal a ostatni byly negativni
Ahoj, mě se stalo něco podobného. Dva dny zpět ráno mama test vážně slabý duch, poté včera večer negativní. Tak nevím zda to byl falešný nebo spíš blbý čas že jsem testovala večer. ? MS mám mít za 5 dní

@katherine177 to už jsem četla taky někde . Jsem z toho zmatená . Příští týden mám kontrolu na gyndě tak uvidím . Krvácení bylo celé divné, vynechání jsem měla 6 dnů , a jediné co mě trápí je jen pálení záhy a tlak v břichu jakobych ho měla přeplněné vodou.