icon

Může mamatest ukázat falešně pozitivní výsledek?

9. pro 2022

Ahoj holky,

2 dny zpět jsem si dělala mamatest a téměř hned po vytáhnutí testu z moči mi na něm vyjela druhá čárka. Koukala jsem na to jako blázen, protoźe jsem nic takové nečekala :D včera jsem si Zkoušela dělat i digitální clearblue, ale ten vyšel negativní. Myslíte, že by mi třeba ten papírkový ukázal falešnou pozitivitu? A nebo je na ten digitální ještě moc brzy?

Může mamatest ukázat falešně pozitivní výsledek?
Strana
z2
janulenaa
5. led 2023

@katherine177 to už jsem četla taky někde . Jsem z toho zmatená . Příští týden mám kontrolu na gyndě tak uvidím . Krvácení bylo celé divné, vynechání jsem měla 6 dnů , a jediné co mě trápí je jen pálení záhy a tlak v břichu jakobych ho měla přeplněné vodou.

katherine177
5. led 2023

@janulenaa já měla pozitivní v prosinci Sluníčko ,jiné buď negativní nebo hodně slabé,nakonec jsem to dostala ,takže asi biochemické těhotenství.

katherine177
5. led 2023

@janulenaa můžete být těhotná ,ty testy Dr.max jsou opravdu hodně světlé,zkuste třeba ty z Benu

janulenaa
6. led 2023

@katherine177
Dnešní test opět nevím jestli tu čárku vidím jen já 😂

lencaa11
6. led 2023

@janulenaa je tam náznak stínu 👻 ale zatím nic pozitivního testovat dál

janulenaa
6. led 2023

@lencaa11 jste hodná děkuji. V životě jsem neudělala tolik testu co teď 😂

adruska27
6. led 2023

@janulenaa vidím stínek 🥰 mé stínky nikdy nejsou vidět na foťáku a Váš je vidět docela hezky, ale rozhodně to nemusí znamenat těhotenství, takže dále testovat a vyjde to určitě 😍

katherine177
6. led 2023

@janulenaa vidím

janulenaa
6. led 2023

@adruska27 jste zlatá , držím palce ať vše vyjde jak má ,jak vám tak i sobě . ❤️

janulenaa
6. led 2023

@katherine177 podle fotek možná vidím že test drmax sílí. Dneska je to 11 dní od očekávané ms.

janulenaa
6. led 2023
trki
26. bře 2024

@martina_cz ano i me to tak delal a ostatni byly negativni

lencaa11
26. bře 2024

@janulenaa 11 dní od Ms zatim není žádný posun 🤔

habaduk
7. zář 2024

Ahoj, mě se stalo něco podobného. Dva dny zpět ráno mama test vážně slabý duch, poté včera večer negativní. Tak nevím zda to byl falešný nebo spíš blbý čas že jsem testovala večer. ? MS mám mít za 5 dní

nat
7. zář 2024

@habaduk pokud jste tehotna jsou tam jasne 2 carky, jinak test nelze brat za pozitivni,a i kdyby byl test pozitivni do prichodu MS stejne nic nerekne muže tehu odejit s MS....

joliska
4. srp 2025

Ahoj holky,chci se zeptat ,prosím,je to ryska nebo duch?🙏

Strana
z2